Sergen Yalçın: "N'Koudou kronik sakat" - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Kevin N'Koudou hakkında açıklama yaptı.Sergen Yalçın, N'Koudou'nun 1 haftadır sakat olduğunu ifade etti.


Süper Lig'in 30. hafta mücadelesinde Kayserispor ile Beşiktaş karşı karşıya geldi. Maç öncesinde Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Kevin N'Koudou hakkında flaş bir açıklamada bulundu.

"Kronik sakat"

Kayserispor maçında ilk 11'de şans vermediği N'Koudou hakkında sorulan soruyu yanıtlayan Sergen Yalçın, "Son maçtan sonra N'Koudou 1 haftadır antrenmanlara düzgün katılamadı. Maç oynayacak durumda değil. Belki son 20 dakikada kullanabiliriz. Kronik sakatlığı var. Bugün için onu bekletmeyi uygun gördük." ifadelerini kullandı.

Maliyeti 11.1 milyon

Beşiktaş'ın Tottenham'dan 4.5 milyon Euro bonservis ile kadrosuna kattığı Kevin N'Koudou ile seneliği 1.6 milyon Euro'dan 4 yıllık sözleşme imzalanmıştı. Sürekli sakatlık problemi yaşayan N'Koudou'nun Beşiktaş'a toplam maliyeti ise 11.1 milyon Euro oldu. (Ajansspor)

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder