Aboubakar'ın yerine herkesin 'vaay be' diyeceği isim! Kamerunlu kararı - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Aboubakar'ın yerine herkesin 'vaay be' diyeceği isim! Kamerunlu kararı

Share This

Beşiktaş'ta 'alsan alınmaz, satsan satılmaz' bir isim; Vincent Aboubakar... Kadro dışı kalan ancak takımda kalan Kamerunlunun şimdiki isteği çok şaşırttı. Dahası gelecek sezon için Başkan Hasan Arat, Samet Aybaba ve teknik direktör Fernando Santos aynı fikirde.

siyahlabeyaz | Beşiktaş'ta bilinmezlik sürüyor. Vincent Aboubakar gidecek mi, kalacak mı? Kamerunlu oyuncunun bir öyle bir böyle davranışları herkesi rahatsız ediyor.


ŞİMDİ DE KAPTANLIK İSTİYOR

Afrika Kupası'dan döndüğü gün teknik direktör Fernando Santos'a "ne oynaması gidiyorum" dediği için sakat olduğu açıklanan Aboubakar'ın yeni transferler sonrasında "kaptanlık istiyorum" demesi herkesin kafasını karıştırdı.

ARAT VE AYBABA AYNI FİKİRDE

Beşiktaş sezon sonunda herkese "vaay be" dedirtecek bir isimle görüşüyor. Aboubakar'ın kaderi de bu transfere bağlı olacak. Hasan Arat ve Samet Aybaba'nın ortak fikri, Kamerunlunun güvenilmez bir isim olduğu. Gelecek sezon girilecek şampiyonluk yarışında takımın ana forveti olarak Aboubakar'a güvenilemeyeceği. Mutlaka üst düzey bir golcünün alınması gerektiği. Teknik direktör Fernando Santos da aynı fikirde. Sezon sonu beklenmeden elindeki listede yer alan oyuncularla ilgili transfer çalışmalarına başlanması için yönetime rapor sunacağı belirtildi. (Fotospor)

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder