Al-Musrati zorunluluktu! İşte transferin nedeni - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş tarihinin en pahalı oyuncusu olan Al-Musrati’nin transfer edilmesinin asıl nedeni ortaya çıktı.

siyahlabeyaz | Al-Musrati, Beşiktaş tarihinin en pahalı oyuncusu oldu... Kendisine 11 milyon euro ödenen Libyalı oyuncunun transfer edilmesinin asıl nedenini istatistikler ortaya koydu.


Beşiktaş, sezon ortalamasında 3'üncü bölgeye 43 başarılı pas atabildi. Son Kayserispor maçında 18 başarılı pas yapabildi. Haftayı bu veride son sırada kapattı.

Amartey de, Gedson da 3'üncü bölgeye 2'şer başarılı pas yapabildi. Toplamda öne doğru 4 başarılı pas attılar. Bu sebeple de Beşiktaş bu hafta 20 takım arasında, gol beklentisi en düşük takım oldu.

Kayserispor maçında Fernando Santos, merkezde basacak 2 adamlar oynadı. Buna rağmen Kayserispor'a verilen pozisyon xG yani gol beklentisi 1,53'e çıktı. Beşiktaş'ın rakiplerine verdiği gol pozisyon (xG) sezon ortalaması ise 1,21.

3'ÜNCÜ BÖLGE PAS VERİLERİ ÇOK DÜŞÜK

Daha önce oynayan 3 Beşiktaşlı futbolcunun ortalama 3'üncü bölge pas verileri ise durumun vehametini ortaya koyuyor:

* Amir Hadziahmetovic, 7,9

* Demir Ege 6,7

* Salih Uçan 6

Fernando Santos'un özellikle istediği yeni transfer Al Musrati ise Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı 8 maçta, 3'üncü bölgeye ortalama 11,3 başarılı pas yaptı. (Fotospor)

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder