Aybaba, Muhammed Ali'sini buldu! Dün akşam Sporting karşısında izledi - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Aybaba, Muhammed Ali'sini buldu! Dün akşam Sporting karşısında izledi

Share This

Beşiktaş'ta Samet Aybaba, Young Boys'da forma giyen Mohamed Ali Camara'nın peşine düştü İşte başarılı futbol adamının 26 yaşındaki Gineli defans oyuncusu için notları...

siyahlabeyaz | Beşiktaş'ta Samet Aybaba çok fazla maç izliyor... çok fazla yolculuğa çıkıyor. Avrupa'nın her yerinde her ülkesinde oyuncuları özellikle Avrupa Kupası maçlarında izlemeyi tercih ediyor.

AVRUPA'DA İZLEMEK İSTİYOR

Nedeni ise kendi liglerinde izlediği oyuncular hakkında çok da net bilgi sahibi olamaması. Avrupa Kupaları'ndan özellikle güçlü rakipleri karşısında oyuncuların gösterdiği performanslarla çok daha fazla ilgileniyor. Son olarak FC Kopenhag-M.City maçını izleyen Samet Aybaba dün akşam da Portekiz'de Sporting-Young Boys maçını takip etti.

HEDEFİNDEKİ İSİM MOHAMMED ALİ CAMARA

Aybaba'nın bir süredir izlediği İsviçre ekibinin 1.93'lük dev defans oyuncusu Mohammed Ali Camara hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak istediği belirtildi. Ancak genç futbolcu kırmızı kart cezalısı olduğundan izleme fırsatı bulamadı.

UZUN ZAMANDIR İZLİYOR

Aybaba,  Mohammed Ali Camara için M.City karşısında Haaland'a karşı oynadığı dirençli futbol yüzünden ayrıca olumlu not vermişti.

Bu arada Samet Aybaba'nın Mohammed Ali Camara'yı uzun süredir takip ettiği gelen bilgiler arasında. (Fotospor)

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder