Beşiktaş elinde tutamaz! Semih Kılıçsoy'un gideceği yer belli oldu! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş elinde tutamaz! Semih Kılıçsoy'un gideceği yer belli oldu!

Share This

Almanlar, Semih Kılıçsoy’un stilinin Bundesliga’ya çok uygun olduğunu yazarlarken, sezon sonu için flaş bir iddia ortaya attılar.

siyahlabeyaz | İstanbulspor’u da boş geçmeyip golünü yazan Semih Kılıçsoy, ligde 14 maçta 9 gol-1 asiste ulaştı. Avrupa’da da 1 golü bulunan 18 yaşındaki yıldız, Beşiktaş formasıyla gol sayısını 10’a yükseltti.

GÖRÜCÜYE ÇIKTI

Semih’in dün geceki maçta ağır konukları vardı. Avrupa kulüpleri adına birçok temsilci genç golcüyü izledi. En son Dortmund ve Atletico Madrid, Kartal’ın altın çocuğuna talip olmuştu.

Dün bu iki kulüpten de scout ve gözlemciler tribündeydi. Bundesliga’dan Leipzig’in yanı sıra İtalya, Fransa ve Premier Lig’den de bazı kulüp temsilcileri Semih’i izledi.

DORTMUND CİDDİ

Dortmund’un oyuncuya ilgisinin ise sanılandan da büyük olduğu ortaya çıktı. Alman basını da bu bilgiyi doğruladı. Semih Kılıçsoy’un gol analizlerine yer veren Almanlar, Semih’in tam bir Bundesliga golcüsü olduğunu yazdılar.

KAŞIKÇI ELMASI!

Yapılan değerlendirmelerde, “Semih Kılıçsoy, sezon sonunda bir Alman kulübüne transfer olursa kimse şaşırmasın. Leipzig de Kaşıkçı Elması’nın peşinde ancak Türk star Premier Lig’den de izleniyor” ifadelerine yer verildi. (Fotospor)

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder