Beşiktaş Hulk'u kaçırdığına bin pişman - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş'ın elinin tersiyle ittiği Hulk, Brezilya'da muhteşem işlere imza atıyor. İşte detaylar...

siyahlabeyaz | Beşiktaş'a transferi gerçekleşmeyen Hulk, ülkesi Brezilya'da inanılmaz bir performansa imza atıyor.


Sergen Yalçın, Beşiktaş'ın başındayken Brezilyalı yıldız Hulk'un transfer edilmesini istediğini açıklamıştı. Ancak yönetim bu hamleyi gerçekleştirmemişti. 

Tecrübeli futbolcu, ülkesinin ekibi Atletico Mineiro'da ise adeta tarih yazıyor. Brezilya takımında 178 maça çıkan Hulk, tam 99 gol atarken aynı zamanda 34 de asist yaptı. Atletico Mineiro forması altıntda 6 kupa kaldıran 37 yaşındaki yıldızın kulübüyle 2026'ya kadar mukavelesi bulunuyor. Sonrasında da futbolu bırakma kararı alması bekleniyor.

YÖNETİME YALVARDIM

2021'in ara transfer döneminde Sergen Yalçın, Hulk'u yönetimden istemişti. Daha sonra bu konuyla ilgili açıklama yapan Yalçın, "O sezon devre arasında Hulk'u istedim, yönetime yalvardım ama almadılar. Ekonomi dediler. Duruyorsun camianı korumak için. Yapacak bir şey yok" demişti. Ülkemizden bugüne kadar çok sayıda yıldız oyuncu geçerken Hulk bunların arasına katılmadı. O dönemde Hulk transferinin yapılması halinde Beşiktaş'ın nasıl bir performans göstereceği ise hiçbir zaman cevabını bulmayacak. (Fotospor)

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder