Beşiktaş için varsa yoksa derbi! Yarın sürpriz bir gelişme yaşanacak - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş için varsa yoksa derbi! Yarın sürpriz bir gelişme yaşanacak

Share This

Beşiktaş'ta tüm gözler Galatasaray derbisine çevrildi. Hasan Arat ve yönetim kurulu üyeleri tam kadro teyakkuz halinde. Tesislerde takımı bir an bile yalnız bırakmıyorlar. Ayrıca taraftarların derbi için hazırladıkları şovu da yerinde denetliyorlar. Ayrıca derbiye özel pirim de geliyor.

siyahlabeyaz | Beşiktaş için hafta sonunda oynanacak Galatasaray derbisi hayati önem taşıyor... Derbi sadece bir lig maçı değil. Aynı zamanda Hasan Arat döneminin ve yeni teknik direktör Fernando Santos'un ilk derbisi olacak.

BAŞKAN'DAN TARAFTARA DESTEK

İnönü derbi için gelin gibi süsleniyor. Bunun yanı sıra taraftarlar özel bir de beste yaptı. Başkan Hasan Arat ve Asbaşkan Hüseyin Yücel derbi için çalışan taraftarları bir an yanlız bırakmıyor.

TARAFTAR TESİSLERDE FUTBOLCULARA MORAL VERECEK

Bu arada Beşiktaş taraftarı, Cuma günü 15.30'da Nevzat Demir Tesisleri'nde toplanarak takıma destek olacak. Futbolculara derbinin öneminden ve kendilerine olan inançlarından bahsedecekler.

EKSTRA PİRİM GELİYOR

Yönetim de zaten sponsorla temasa geçti. Hafta sonunda oynanacak derbi için verilmesi planlanan ekstra prim için destek istedi. Başkan Hasan Arat bizzat sponsor firmaları aradı, adeta "pamuk eller cebe" dedi. Derbinin galibiyetle bitmesinin önemini anlattı. Beşiktaş'ın nasıl bir havaya gireceğini, kendilerine olan güvenin yükseleceğini, taraftarın takıma olan güveninin yeniden kazanılacağını anlattı. Bu durumda sadece kulübün değil, herkesin mutlu olacağını söyledi. Söylenenlere göre Arat beklediği desteği fazlasıyla aldı. (Fotospor)

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder