Beşiktaş'ta Chamberlain gelişmesi: Lisansını neden askıya almak istemediği ortaya çıktı - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş'ta Chamberlain gelişmesi: Lisansını neden askıya almak istemediği ortaya çıktı

Share This

Beşiktaş'ın yıldızı Alex Oxlade-Chamberlain'in uzun süreli sakatlığı nedeniyle lisansının askıya alınması gündeme gelmiş ancak İngiliz futbolcu, yönetimin bu önerisini reddetmişti. Alex Oxlade-Chamberlain'in bu teklifi neden geri çevirdiği belli oldu.

siyahlabeyaz | Beşiktaş'ın, Trendyol Süper Lig'de geçtiğimiz aralık ayında Alanyaspor ile oynadığı maçta sakatlanan Alex Oxlade-Chamberlain ile ilgili önemli bir gelişme yaşandı.


Üst adale yırtığı nedeniyle ameliyat edilen Chamberlain'in sezonu kapattığı ileri sürülmüş ve yönetimin İngiliz yıldızın lisansını askıya almak istediği belirtilmişti.

30 yaşındaki futbolcunun lisansını askıya almak için görüşmeler yapılsa da siyah beyazlı oyuncu bu teklifi geri çevirmişti.

Sabah Gazetesi'nin haberine göre; Chamberlain'in, Beşiktaş Yönetimi'nin önerisini neden reddettiği ortaya çıktı.

Sahalara erken dönme umudu taşıyan İngiliz futbolcunun, lisansının askıya alınmasını bu sebeple istemediği ve  "Nisan ayında sahalara dönebilme ihtimalim var. Dolayısıyla sezonun son bölümüne yetişebilirim" dediği öğrenildi. (Sabah)

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder