Beşiktaş'ta Fernando Santos, Cenk Tosun ve Salih Uçan kararını verdi - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş'ta Fernando Santos, Cenk Tosun ve Salih Uçan kararını verdi

Share This

Beşiktaş'ta sözleşmeleri sezon sonunda bitecek olan Cenk Tosun ve Salih Uçan için teknik direktör Fernando Santos kararını verdi. Detaylar haberemizde...

siyahlabeyaz | Devre arasında 4 futbolcuyu kadrosuna katan, Eric Bailly'nin sözleşmesini feshedip, Rosier ve Onana'yı satın alma opsiyonuyla kiralayan Beşiktaş'ta iç transfer masası kuruluyor. 


Bir numaralı gündem Cenk Tosun ve Salih Uçan

Siyah beyazlılarda iç transferin bir numaralı gündem maddesi sözleşmeleri sezon sonunda bitecek olan Cenk Tosun ve Salih Uçan'ın durumu. Sözcü'nün haberine göre; yönetim adına görüşmeleri yürütecek Futbol Direktörü Samet Aybaba ile teknik patron Fernando Santos ile bu hafta sonu bir araya gelecek. 

Cenk Tosun da ciddi fark var

Siyah beyazlılarda, yönetimin ücret pazarlığında Salih Uçan ile orta yolu bulabileceği, tecrübeli golcü Cenk Tosun’un istediği rakam ile kulübün belirlediği ücret arasında ise ciddi bir fark olduğu ifade ediliyor.

Santos Salih'in kalmasını isteyecek, Cenk için sezon sonu beklenecek

Teknik direktör Fernando Santos’un bu gelişmeler ışığında Salih Uçan’ın takımda kalması yönünde rapor vereceği, Cenk Tosun konusunda ise sezon sonunun beklenmesi gerektiğini belirteceği ifade edildi.

Salih Uçan bedelsiz transfer edilmişti

2021-22 sezonunda Alanyaspor'dan bedelsiz olarak transfer edilen 30 yaşındaki Salih Uçan, yarım sezon Başakşehir'de kiralık olarak forma giydi. Bu sezon siyahlı takımda 28 maça çıkan milli futbolcu, 3 gol ve 5 asistlik performans sergiledi.

Cenk'ten 8 gol, 6 asist

Beşiktaş'ta 3. dönemini geçiren 32 yaşındaki golcü Cenk Tosun ise 2022-23 sezonun başında Everton'dan transfer edilmişti. bu sezon 32 maçta forma giyen tecrübeli santrfor 8 kez rakip fileleri havalandırırken, 6 kez de gol pası verdi.

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder