Emre Belözoğlu'ndan Sergen Yalçın'a yanıt geldi - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Emre Belözoğlu'ndan Sergen Yalçın'a yanıt geldi

Share This

Emre Belözoğlu, Sergen Yalçın'ın "Tarihin en iyi Galatasaray kadrosu olduğunu düşünmüyorum" sözlerine cevap vererek, "Herkesin görüşü farklı olabilir, kimse benim sözlerimi desteklemek zorunda değil" dedi.

siyahlabeyaz | MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, 18 Şubat'ta Trendyol Süper Lig'de Galatasaray'a karşı aldıkları 3-0'lık mağlubiyetin ardından, "Galatasaray bu ligin çok üstünde bir takım. Oyuncu kalitesi olarak, Galatasaray tarihinin en iyi kadrosuna sahip olabilir. Bu kadar yüksek seviyede bir oyuncu grubuna karşı ben oyuncu olarak da teknik direktör olarak da oynamadım" şeklinde konuştu.


Bu yorumun ardından, Bitexen Antalyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın ise 26 Şubat'ta Galatasaray'a karşı alınan 2-1'lik mağlubiyet sonrasında Belözoğlu'nun görüşlerine katılmadığını dile getirdi. Yalçın, "Galatasaray çok iyi bir takım, çok iyi oyuncuları var. Ancak bugünkü oyunda karşımızda öyle bir takım yoktu. Güç dengelerini 60'a 40 gördüm. Maçın ilk yarısında çok daha iyi oynadık, pozisyon bulduk" ifadelerini kullandı.

Emre Belözoğlu, Ziraat Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe'yi 3-0 yenerek çeyrek finale yükseldikleri maç sonrasında ise Yalçın'ın görüşlerine cevap verdi. Belözoğlu, "Benim gördüğüm en iyi kadro olduğunu düşünüyorum. En başarılı, en iyi oynayan başka bir şey, en iyi kadro başka. Yaşım 44, en iyi kadrosu olduğunu söyledim. Bu Galatasaray'ı yüceltmez, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ı küçültmez. Ben bunu futbol adamı olarak söylüyorum. Kimse benim sözlerimi desteklemek zorunda değil. İnanmadığım bir şeyi söylemem" şeklinde konuştu. (Haber Merkezi)

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder