Beşiktaş'tan son gün transferi! Resmi açıklama geldi... - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Geçici transferde Jonas Svensson ve Joe Worrall'la takımına güç veren siyah beyazlılar, transferin son gününde yeni bir hamle yaptı.

 
siyahlabeyaz | Beşiktaş transferin son gününde gaza bastı. Geçici transferde Jonas Svensson ve Joe Worrall'la takımına güç veren siyah beyazlılar, sonuncu transferinde de sona yaklaşıyor.



FERNANDO SANTOS'TAN TRANSFER AÇIKLAMASI GELDİ!

Beşiktaş Teknik Direktörü Fernando Santos, Türkiye Kupası'nda Antalyaspor'u 2-1 yenerek çeyrek finale yükseldikleri maçın ardından transferle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.
Fernando Santos: "Çalışmak için buradayım. Yeni oyuncular ve transferler için burada değilim. Bu bir yönetim işi. Bu soruyu cevaplayamam veya açıklayamam." dedi.

ARA TRANSFER İÇİN İKİ İSİM

Beşiktaş, geçici transferle iki oyuncuyu kadrosuna kattı. Siyah-beyazlılar ilk hamlesini Adana Demirspor'dan ayrılan Jonas Svensson ile yaptı. Svensson transferinin ardından uzun süre sessiz kalan Kara Kartallar, Trabzonspor karşılaşması öncesinde Nottingham Forest'tan Joe Worrall'ı satın alma opsiyonlu olarak kadrosuna kattı.

TARAFTARIN BEKLEDİĞİ 3. TRANSFER VE MUCI

Ajansspor'un haberine göre Beşiktaş, bir süredir gündeminde olan 22 yaşındaki Arnavut 10 numara Ernest Muci'nin Polonya ekibi Legia Varşova'dan transferiyle mutlu sona ulaştı. Habere göre siyah-beyazlılar, transferin son gününde kadrosuna katmayı başardığı Muci ile 3,5 yıllık sözleşme imzalayacak.

500 BİN AVRO'YA TRANSFER EDİLDİ

2020-21 sezonunun başında 500 bin euro bonservis bedeli karşılığında Tiran'dan Varşova Legia'ya transfer olan 22 yaşındaki futbolcu, bu sezon çıktığı 34 maçta 9 gol 2 asist yaptı. 1.80 boyunda olan ve her iki ayağını da kullanabilen Muci, aynı zamanda stoper, sol kanat ve on numara pozisyonunda da görev yapabiliyor.

BUGÜN İSTANBUL'A GELİYORUZ

Sports Digital ve haberine göre Beşiktaş'ın anlaşmaya vardığı Ernest Muci bugün İstanbul'a gelecek. Polonya medyası Beşiktaş'ın Legia ve Muci için 10 milyon euro ödeyeceğini bildirdi. Bu rakam Legia tarihindeki en yüksek transfer ücreti.


Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder