Onana'dan bir şok daha! Marsilya'dan hızlı karar... - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Sezon başında Beşiktaş kadrosuna dahil edilen Jean Onana, transfer döneminde Marsilya'ya transfer oldu. Siyah beyazlılarda gösterdiği performans nedeniyle eleştirilen Onana, kiralık olarak gittiği Fransa'da bir şok daha yaşadı. Detaylar burada…

siyahlabeyaz | Beşiktaş, sezon başında takıma katılan Jean Onana'yı devre arası satın alma opsiyonuyla Fransız ekibi Marsilya'ya kiraladı. Siyah-beyazlılarda kısa süre boyunca sergilediği performans nedeniyle eleştirilen Onana, Fransa'da bir şok daha yaşadı. Marsilya, Jean Onana'nın açıklanmadığı UEFA Avrupa Ligi kadrosunda yer almadı.


24 yaşındaki orta saha oyuncusu, şu ana kadar Marsilya formasıyla 3'ü ilk 11'de olmak üzere 4 maça çıktı ve henüz gollere katkı sağlamadı. Sezonun ilk yarısında ilk 11 karşılaşmada 2'si olmak üzere 10 karşılaşmada siyah-beyazlı forma giyen Kamerunlu futbolcu, 1 asist yaptı.

Beşiktaş'tan Marsilya'ya kiralanan Jean Onana'nın sözleşmesinde 4.5 milyon euroluk satın alma opsiyonu yer alıyor. Siyah Beyazlılar, Lens'ten Onana'yi 4 milyon euro karşılığında kadrosuna katmıştı. 

Piyasa değeri 3.7 milyon euro olan Jean Onana'nın Beşiktaş'la 2027 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.


Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder