Talisca'dan transfer kararı! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Bir dönem Beşiktaş'ta forma giyen ve gösterdiği performansla taraftarı mest eden Anderson Talisca hakkında yeni bir gelişme yaşandı. Suudi Arabistan Ligi ekiplerinden Al Nassr'da oynayan Brezilyalı yıldız, geleceğiyle ilgili flaş bir karar aldı.

siyahlabeyaz | Uzun süredir Al-Nassr'dan ayrılmayı düşünen Anderson Talisca için çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Brezilyalı yıldızın yeni durağı belli oldu.


Bu doğrultuda Anderson Talisca'nın Beşiktaş'a geri döneceği kaydedildi. Flaş gelişme ise son dakika olarak duyuruldu.

BEŞİKTAŞ'A CHAMBERLAIN'DEN MÜJDELİ HABER GELDİ!

AL-NASSR'DAN AYRILMA KARARI ALDI

2021 yılında Al-Nassr'a transfer olan Anderson Talisca, Suudi Arabistan'dan ayrılma kararı aldı. Akşam'ın Brezilya basınından derlediği habere göre, 30 yaşındaki yıldız oyuncu sezon sonunda Suudi Arabistan'dan ayrılacak.

TALISCA SÜPER LİG DEVİNE GERİ DÖNÜYOR

Sezon sonu Al-Nassr'dan ayrılmaya hazırlanan Anderson Talisca, yeniden Süper Lig'e geri dönecek. 30 yaşındaki Brezilyalı orta saha, transfer için eski takımı Beşiktaş ile görüşecek.


Yıldız ismin geri döneceği haberi şimdiden siyah beyazlı taraftarları heyecana soktu. Bu sezon Al-Nassr formasıyla 24 resmi maça çıkan Anderson Talisca, bu karşılaşmaların 22'sinde ilk 11'de yer aldı. Toplam 1938 dakika sahada kalan 30 yaşındaki Brezilyalı yıldız, 22 gol ve 4 asistle takımına katkıda bulundu. (Fotomaç)

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder