Beşiktaş'ın ilk transferi belli oldu! Karabağ ile Bayer Leverkusen'e kök söktürmüştü... - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş'ın ilk transferi belli oldu! Karabağ ile Bayer Leverkusen'e kök söktürmüştü...

Share This

Trendyol Süper Lig'de çalkantılı bir sezon geçiren Beşiktaş, bugün Antalyaspor'u yenerek çıkışa geçmek istiyor. Yaz transfer dönemi çalışmalarına şimdiden başlayan siyah-beyazlı ekip, UEFA Avrupa Ligi'nde Karabağ forması ile Bayer Leverkusen'e kök söktüren yıldız futbolcuyu renklerine bağlamak istiyor. 

Önümüzdeki sezon hem Süper Lig şampiyonluğu hem de Avrupa Ligi'nde başarı hedefleyen Beşiktaş, yaz transfer dönemi çalışmalarına şimdiden başladı.

KARABAĞ'IN YILDIZINA GÖZ KOYDULAR!

Beşiktaş Futbol Takımları Genel Koordinatörü Samet Aybaba, Almanya'ya giderek Dortmund - PSV ve Bayer Leverkusen - Karabağ maçlarını canlı izlemişti.

Aybaba'nın Leverkusen - Karabağ maçında Azerbaycan temsilcisinin Brezilyalı forveti Juninho'yu çok beğendiği öğrenildi.

YÖNETİME RAPOR SUNACAK

Sambacı'nın etkili performansı ve attığı golle Aybaba'nın dikkatini çektiği belirlendi. Deneyimli futbol adamının İstanbul'da bu ismi yönetime sunacağı ifade edildi. Yapılacak toplantıdan çıkacak karara göre 27 yaşındaki oyuncu için sezon sonu harakete geçileceği de gelen haberler arasında.

SEZON PERFORMANSI

Bu sezon Azeri ekibiyle 43 maça çıkan Juninho söz konusu karşılaşmalarda 23 gol, 7 asistlik performans sergiledi. Brezilyalı yıldızın kontratı 2026 yılında sona erecek. (Takvim)

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder