Diego Simeone'nin Semih Kılıçsoy kararı! Joao Felix'te olduğu gibi - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Diego Simeone'nin Semih Kılıçsoy kararı! Joao Felix'te olduğu gibi

Share This

Kadrosunda 20 yaş altı forvet oyuncusu bulunmayan Atletico Madrid son performansıyla adından söz ettiren ve Avrupa devlerinin dikkatini çeken Beşiktaş’ın genç yıldızı Semih Kılıçsoy’un peşine düştü.

siyahlabeyaz | İspanyol El Gol'ün haberine göre Sportif Direktör Andrea Berta, Atlético Madrid'in bir sonraki golcüsü Semih Kılıçsoy'u gözlemlemek üzere Türkiye'ye, özellikle de Beşiktaş maçlarına gözlemcilerini gönderdi.


Haberde şu ifadeler kullanıldı:
Semih birkaç ay önce 18 yaşına giren ancak halihazırda siyah-beyazlı takımın ana kadrosunda oynayan bir futbolcu. Aslında onun hücum katkısı tüm takımın en iyi ikinci katkısı oldu.

Kılıçsoy, 25 maçta toplam 1.349 dakika süre alırken, 10 gol ve 1 asist kaydetti. Takımın en golcü oyuncusu Vincent Aboubakar'dan sadece 1 gol az. Ancak İstanbul doğumlu forvetin henüz 18 yaşında olduğunu hesaba katmak gerekiyor.

20 YAŞALTI FORVET YOK

Atletico'da uzun süredir 20 yaş altı forvet oyuncusu bulunmuyor. Türk bu seriyi kırabilir. Genç forvet, İspanyol futbolunun en efsanevi takımlarından birine imza atma fikrinden hoşlanıyor. Ayrıca sözleşme imzalaması halinde Şampiyonlar Ligi'nde oynama hayali fazlasıyla gerçekleşecek.

Simeone'nin tecrübeli oyuncu zevki daha belirgin. Kadroya baktığımızda yaş ortalamasının 28.6. Ancak bu durumda bir istisna olabilir. Bir zamanlar Joao Félix'in operasyonuna onay verdiği gibi, Türk forvetinin manevrasına da onay verecektir. (Fotospor)
Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder