Dolmabahçe'de dev derbi öncesi işte muhtemel 11! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Dolmabahçe'de dev derbi öncesi işte muhtemel 11!

Share This

Trendyol Süper Lig'in 28. haftasındaki derbide karşılaşacak Beşiktaş ile Galatasaray, tarihlerinde 355. kez birbirlerine rakip olacak. Taksim Stadı'nda 22 Ağustos 1924'te Beşiktaş'ın 2-0'lık galibiyetiyle başlayan rekabette, geride kalan 354 maçın 126'sını Galatasaray, 114'ünü ise Beşiktaş kazandı. 114 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı.

siyahlabeyaz | Ligde zirve yarışının gerisinde kalan ev sahibi, hafta arasında Ziraat Türkiye Kupası'nda Tümosan Konyaspor'ı 2-0 mağlup ederek adını yarı finale yazdırdı. Fernando Santos'un göreve gelişi ile çıkışını sürdüren siyah-beyazlılar, 27 maçta 14 galibiyet, 4 beraberlik, 9 yenilgiyle 46 puana sahip.


Beşiktaş, tüm kulvarlarda oynadığı son 6 müsabakada mağlup olmadı. Siyah-beyazlılar, ligde ve Türkiye Kupası'nda çıktığı bu karşılaşmalarda 5 galibiyet ve 1 beraberlik yaşadı. Portekizli teknik adam Fernando Santos yönetiminde ilk derbisine çıkacak Beşiktaş, son 4 resmi maçında ise kalesinde gol görmedi.
 
Ev sahibinde 3 futbolcu, derbide forma giyemeyecek. Sakatlığı bulunan Tayfur Bingöl'ün yanı sıra sarı kart cezalısı Gedson Fernandes ile Bakhtiyor Zaynutdinov, kadroda yer almayacak. Salih Uçan'ın durumu ise maç saatinde belli olacak.

MUHTEMEL 11'LER

Beşiktaş: Mert, Svensson, Necip, Colley, Masuaku, Amartey, Al Musrati, Rashica, Muçi, Cenk, Semih 

Galatasaray: Muslera, Kaan Ayhan, Nelsson, Sanchez, Köhn, Torreira, Kerem Demirbay, Mertens, Barış, Kerem Aktürkoğlu, Icardi (beIN Sports)

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder