Hocası Schmidt, Orkun Kökçü ile ilgili konuştu! Beşiktaş'ın umutları yine yeşerdi - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Hocası Schmidt, Orkun Kökçü ile ilgili konuştu! Beşiktaş'ın umutları yine yeşerdi

Share This

Orkun Kökçü'nun Benfica'dan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Sezon sonu kendisine yeni bir takım seçecek. Beşiktaş'ı tuttuğunu daha önce defalarca söyleyen milli oyuncu için Başkan Hasan Arat'ın da gözünü kararttığı biliniyor. Hocası Roger Schmidt ise bugün bir açıklama daha yaptı. Gelinen noktadan geri dönüşün olmasının mümkün olmadığını söyledi.

Türk Milli Takımı'nın yıldızı Orkun Kökçü, Hollanda'nın de Telegraaf gazetesine bir demeç verdi... Benfica'da yaşadığı sıkıntılardan bahsetti. Akıllara hemen ayrılık, Beşiktaşlılığı ve Samet Aybaba ile UEFA Avrupa Ligi maçından sonra yaptığı görüşme geldi. 

HOCASI ORKUN'LA GÖRÜŞTÜKLERİNİ AÇIKLADI

Hocası Roger Schmidt ise Chaves maçından önce bir araya geldiği Orkun'la konuştuklarını açıkladı. Ancak açıklamalar içinde sorunların halledildiğine dair bir ibare yok. 
 
* Casa Pia naçına odaklanmamız gerekiyordu. Onu Casa Pia ile oynadığımız maçta dışarıda bırakmak daha iyiydi. Bugün bunu konuştuk. 
 
* Beklediğim bir konuşmaydı. Takım çevresinde bu olumsuz gürültüyü yaratmak niyetinde değildi. Onu hem oyuncu hem de karakteri nedeniyle her zaman beğendim.
 
*Bir hata yaptı, verdiği röportaj doğru değildi. Belki içinden bu konuşulacak bir şeydir. Bizim için, Benfica için iyi değildi. 
 
* Oyuncular da hata yapar ve onları zor zamanlarda desteklemek zorundayız. Artık sahada karşılık verme zamanı. Artık sadece onlar için değil, bizim için de iyi bir zihniyet gösterme zamanı. Şimdi ileriye bakma zamanı, seçeneklere geri dönme zamanı. (Fotospor)

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder