İşte Beşiktaş'ın yeni sezon yıldızı! Bu transfer Kartal'ı uçurur... Bu sefer olacak mı? - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

İşte Beşiktaş'ın yeni sezon yıldızı! Bu transfer Kartal'ı uçurur... Bu sefer olacak mı?

Share This

Bu sezon istediği sonuçları alamayan Beşiktaş, gözünü yeni sezona çevirdi. Yaz transfer döneminde önemli hamleler yaparak kadrosunu güçlendirmek isteyen siyah beyazlılar, sürpriz bir atakta bulundu. Yönetimin, flaş bir yıldız için tekrardan devreye girdiği öğrenildi.

Bu sezon Ziraat Türkiye Kupası dışında yer aldığı kulvarlarda istenen performansı ortaya koyamayan Beşiktaş, taraftarına hayal kırıklığı yaşatıyor.

Büyük beklentilerle gelen teknik direktör Fernando Santos'un da inişli çıkışlı performansı deneyimli hocayı eleştirilerin hedefi haline getirdi. Bu doğrultuda yeni sezona daha güçlü bir kadroyla girmek isteyen siyah-beyazlı ekip, transfer çalışmalarına da hız verdi.

Fanatik'in haberine göre yönetim, Hollandalı yıldız Steven Berghuis için yeniden harekete geçti. Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu Feyyaz Uçar'ın, 32 yaşındaki kanat oyuncusunu yakından takip ettiği ifade edildi. 3 yıl önce Feyenoord'dan 5.5 milyon Euro karşılığında Ajax'a transfer olan Steven Berghuis, Ajax ile bu sezon 26 karşılaşmaya çıkıp 7 gol ve 10 asistle oynadı.



Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder