Nihat Kahveci'den derbi yorumu! "Bu ikili asla birlikte oynamaz!" - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Nihat Kahveci'den derbi yorumu! "Bu ikili asla birlikte oynamaz!"

Share This

Spor yorumcusu Nihat Kahveci, Nutspor Youtube kanalında Beşiktaş-Galatasaray maçını yorumladı.

siyahlabeyaz | İşte o açıklamalar;

NET POZİSYON ANLAMINDA ÇOK KÖTÜ BİR DERBİ OLDU

“Galatasaray derbiyi kazanacak ama golü Beşiktaşlı Musrati atacak. Böyle bir maç olabilir mi? Galatasaray tam olarak net pozisyon kaçırdı diyemiyorum. Beşiktaş 20 dakika boyunca Rashica’nın bölgesini inanılmaz kullandı, Muçi uzaktan denedi ama maçın kırılma anı Ghezzal’ın şutunu Muslera’nın çıkarması oldu. Net pozisyon anlamında çok kötü bir derbi oldu" dedi.

AMARTEY VE MUSRATİ BİRLİKTE OLMAZ

“Maç önü Beşiktaş’ın koreografisi, başlama düdüğü ile birlikte harika bir Beşiktaş tribünü, soyunma odasına giderken takımı çağıran harika bir Beşiktaş taraftarı vardı. derbi oyun kalitesi anlamında beklenti altında kaldı. Derbide şunu da gördük. Beşiktaş’n orta sahası Amartey, Musrati ile birlikte olmaz.“dedi.

MUÇİ KALİTELİ OYUNCU

“Beşiktaş’ın oyuncu kalitesi anlamında ileride pres yapmaya uygun değil. Musrati, Beşiktaş’a geldiğinden beri en kötü maçını oynadı. Muçi kaliteli oyuncu top ayağına geldiğinde heyecanlandırdı. Fernando Santos, Semih’in oyunun içine girmesin diye elinden geleni yaptı. Beşiktaş, Semih’i beslemeli ve daha iyi kullanmalı. Fernando Santos, Rashica’ya sol önde iyi bindiriyorsun demeyip, Ghezzal’ı onun yerine aldı ve Rashica’yı orta sahaya çekti.  “dedi. (Orta Çizgi)


Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder