Orkun Kökçü ve Beşiktaş hayali gerçek olacak mı? Samet Aybaba ile ne konuştular? - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Orkun Kökçü ve Beşiktaş hayali gerçek olacak mı? Samet Aybaba ile ne konuştular?

Share This

Beşiktaş'ta Orkun Kökçü heyecanı başladı. Samet Aybaba'nın Başkan Hasan Arat'ın emriyle daha önce görüştüğü 23 yaşındaki genç futbolcunun son açıklaması 'transfer ateşini taktı' şeklinde yorumlandı.

Son Dakika Beşiktaş Haberleri | Beşiktaş Başkanı Hasan Arat ve futbol direktörü Samet Aybaba'nın aklında tek bir fikir var... "az ama öz transfer" yapmak. Ucuz 3 tane orta sınıf oyuncu almak yerine parayı kıyıp 1 tane kaliteli oyuncu almak.


Bu amaçla siyah-beyazlılarda çalışmalar devam ediyor... Aybaba özellikle Avrupa Kupası maçlarını canlı izlemeye çalışıyor. Kısa süre önce Aybaba, Lizbon'da Benfica-Rangers, UEFA Avrupa Kupası maçını izledi.

SAMET AYBABA VE ORKUN KÖKÇÜ'NÜN GÖRÜŞMESİNDE NELER KONUŞULDU?

O maçta forma giyemeyen Orkun Kökçü ile maçtan sonra kısa bir görüşme yaptığı ortaya çıktı. Tam da o görüşmenin "çocuk Beşiktaşlı, Türkiye'den gelen bir Beşiktaşlı ile görüşmesi çok doğal" tepkilerinin devam ettiği ortamda Orkun Kökçü'den "acaba" dedirtecek açıklamalar geldi.

ORKUN KÖPRÜLERİ ATTI MI?

* Benfica’daki ilk günümden bu yana, bana kendimi özel hissettiren birisi olmadı, buna teknik direktör de dahil.

Bu açıklama sezon başında Benfica tarihinin en yüksek rakamı olan 25 milyon euro'ya geçen Orkun Kökçü için Beşiktaş'tan "bir hamle gelecek" iddialarına neden oldu.

BEŞİKTAŞLI OLDUĞUNU İTİRAF ETMİŞTİ

Orkun 2022'de milli takım için geldiği İstanbul'da şu açıklamayı yapmıştı:

* Beşiktaşlıyım. Küçüklükten beri taraftarı olduğum takımda oynamak isterim ancak ilerde ne olur bilemeyiz. Beşiktaş'ta oynamak yine de güzel bir his ve duygudur.

ORKUN KÖKÇÜ KADRO DIŞI BIRAKILDI

Portekiz Süper Ligi ekiplerinden Benfica'da forma giyen milli oyuncu Orkun Kökçü, verdiği röportaj nedeniyle kadro dışı bırakıldığı iddia edildi.

Record'da yer alan habere göre; Benfica teknik direktörü Roger Schmidt, ligde oynanacak Casa Pia karşılaşmasında Orkun Kökçü'yü maç kadrosuna dahil etmedi.

ORKUN KÖKÇÜ NE DEMİŞTİ?

Orkun Kökçü yaptığı açıklamada, Benfica'daki rolünden memnun olmadığını dile getirerek, "Buraya geldiğimden beri beni özel hissettiren biri olmadı. Buna teknik direktör Roger Schmidt de dahil. Ben masaya vuran ya da taleplerde bulunan biri değilim ama belki de bana verdiği rol nedeniyle fazla mütevazıydım. Teknik direktör beni savunmaya yakın oynatıyor, bana her türlü görevi veriyor ama benim niteliklerimden en iyi şekilde yararlanmak istiyorsanız buna gerek yok. Ben ileriyi düşünen biriyim, ileriye attığım paslarla tanınırım. İstatistiklerim bunu ispatlıyor. Benfica için daha fazlasını verebilirim. Belki de hayal kırıklığım bundan kaynaklıdır." şeklinde konuşmuştu. (Fotospor)

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder