Semih Kılıçsoy, Almanların iştahını kabarttı! Rudi Völler bir görüşme daha yapacak - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Semih Kılıçsoy, Almanların iştahını kabarttı! Rudi Völler bir görüşme daha yapacak

Share This

Almanlar bir türlü Can Uzun'dan vazgeçmedi. Türk Milli Takımını seçen yıldız oyuncu için yeniden harekete geçme kararı aldılar. Onları cesaretlendiren gelişme ise Semih Kılıçsoy'un Montella tarafından A takımdan gönderilmesi...

Semih Kılıçsoy'a Vincenzo Montella tarafından yapılan muamele Almanların gözünden kaçmadı... dün akşam A Milli Takım formasını Macaristan karşısında giymiş olsa da Can Uzun'u hala ikna edebileceklerine olan inanç yeniden ortaya çıktı.

CAN UZUN UMUDU DEVAM EDİYOR

FIFA kurallarına göre bir oyuncu "3 milli maçta" oynasa bile milli takım kararını daha sonra değiştirebiliyor. Değişim için bu milli maçlarda 21 yaşın altında oynaması ve 3'ünün de hazırlık maçı olması şartı var.

RUDİ VÖLLER YENİDEN HAREKETE GEÇTİ

Semih'in durup dururken A Milli Takım'dan U-21'e kaydırılması sonrasında Alman Milli Takımı'nın sportif direktörü Rudi Völler harekete geçti. Nürnberg'e dönüşünde Can'la bir görüşme daha yapma kararı aldı.

TÜRKİYE'DEKİ SİSTEMİ ANLATIP İKNA ETMEYE ÇALIŞACAK

Türkiye'deki milli takım seçimlerinin kulüpçülük üzerinden olacağını anlatmayı, Semih olayının kendisine örnek olması gerektiğini söylemeyi planladığı iddia edildi. Can Uzun'u fikrinden caydırıp Almanya için oynama konusunda ikna etmeye çalışacağı belirtildi. (Fotospor)

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder