Semih Kılıçsoy'a bir talip de İspanya'dan... İstanbul'a geldiler! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Semih Kılıçsoy'a bir talip de İspanya'dan... İstanbul'a geldiler!

Share This

Takımın genç yıldızı Semih Kılıçsoy'a bu kez de İspanya'dan talip çıktı.

siyahlabeyaz | Fernando Santos yönetimindeki Beşiktaş'ta yaşanan teknik direktör değişimleri sonrası verilen fırsatı çok iyi bir şekilde kullanan Semih Kılıçsoy, kısa sürede taraftarın sevgilisi haline geldi.


Semih Kılıçsoy bu sezon Beşiktaş'ta 25 maçta forma şansı buldu. Yıldız isim bu maçlarda 10 gol attı ve 1 asist üretti. Siyah-Beyazlılar'ın sözleşmesini uzattığı 18 yaşındaki santrfora dev bir takım daha talip oldu.

Özellikle bu sezon gösterdiği performans ile dikkatlerini üzerine çeken Semih için Atletico Madrid devreye girdi.

GÖZLEMCİLER İSTANBUL'A GELDİ

İspanyol El Gol'ün haberine göre; Sportif Direktör Andrea Berta, Semih Kılıçsoy için Beşiktaş maçlarına gözlemcilerini gönderdi. Genç oyuncu, bir süre boyunca Madrid temsilcisi tarafından izleme altına alınacak. El Gol yayınladığı haberde şu ifadeleri de kullandı:

"Semih birkaç ay önce 18 yaşına giren, ancak halihazırda Siyah-Beyazlı takımın ana kadrosunda oynayan bir futbolcu. Hücuma ve skora katkısıyla, tüm takımın en iyi ikinci golcüsü oldu. Kılıçsoy, 25 maçta toplam 1.349 dakika süre alırken, 10 gol ve 1 asist kaydetti. Atletico'da uzun süredir 20 yaş altı forvet oyuncusu bulunmuyor. Türk oyuncu bunu bozabilir. Genç forvetin İspanyol futbolunun efsanevi takımlarından birine imza atabilir."

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder