Fernando Santos'tan açıklama! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 32. haftasında sahasında Samsunspor ile 1-1 berabere kaldı. Mücadele sonrası siyah beyazlıların teknik direktörü Fernando Santos açıklamalarda bulundu. İşte o sözler....

Beşiktaş, Süper Lig'in 32. haftasında evinde Samsunspor ile 1-1 berabere kaldı. Maç sonrası siyah beyazlıların teknik direktörü Fernando Santos açıklamalarda bulundu..

"Şu anda durum zor. Son 3 maçı düşünürsek, son 3 maçta kazanmayı hak ettiğimizi düşünüyorum ama olmadı. İlk yarı, çok iyi başladık. Şanslar yakaladık, golü de bulduk. 2-3 de yapabilirdik. İkinci yarıya da iyi başladık ama sonra geri çekilmeye başladı takımımız. Bu geri çekilmeyi engellemek için Alex'i oyuna aldım ama tam o zamanlarda gol yedik. Bu gole reaksiyonu aklımızla değil kalbimizle vermeye çalıştık. Oyuncularım istediler, denediler. Herkes kazanmak istiyordu. Söyleyecek bir şey yok. Herkes çok üzgün."

"İlk yarıda gayet net pozisyonlar bulduk, 2-3 yapabilirdik ama olmadı. Hücum aksiyonu anlamında üretkendik sonra bu üretkenlik düştü. İkinci yarıda aynı şekilde devam etmemiz gerektiğini söyledim ama geri çekildik. Rakibimiz de hiç olmayan pozisyondan gol buldu. Oyuncularım çok uğraştı ama olmadı. Bazen futbolda bunlar oluyor, diyecek bir şey olmuyor."

Mert Günok

Beşiktaş'ta tecrübeli file bekçisi Mert Günok, Samsunspor beraberliği sonrası dikkat çeken bir açıklama yaptı.

Mert Günok yaptığı açıklamada, "İlk yarı iyi bir oyun vardı. Haftalardır yapamadığımız iyi oyununu ilk yarıda gösterdik ama ikinci yarı geri çekildik. Kötü bir pozisyonda golü yiyince iş biraz doğaçlamaya döndü. Bizim bunu yapmamamız lazım." dedi.

Tecrübeli kaleci ayrıca, "Taraftarımız hala stadı dolduruyor ama biz sezon başından beri iyi gitmiyoruz. Elimizde bir kupa var. Herkes ona sarılmış durumda. Taraftarımızı üzmeye devam ediyoruz, üzgünüz." ifadelerini kullandı.

Alex Oxlade-Chamberlain

Beşiktaş forması giyen Alex Oxlade-Chamberlain, Samsunspor maçı sonrası açıklamalarda bulundu.

İngiliz futbolcu, "Çok üzgünüz, içeride oynadığımız bir maçta iyi de başlamıştık. İkinci yarı işler bizim için negatife döndü. Bunu düzeltmemiz lazım. Saçma bir hatadan dolayı rakip fırsatı iyi değerlendirip golü buldu. Üzgünüz." dedi.

Sakatlık sonrası sahalara geri dönüşüyle ilgili konuşan Chamberlain, "Sakatlık sonrası iyi hissediyorum, bu süreçte çok fazla çalıştım. Zamanla, süre aldıkça daha da iyi olmaya çalışacağım." sözlerini sarf etti.

Necip Uysal

Beşiktaş'ın kaptanı Necip Uysal, Samsunspor ile berabere kaldıkları karşılaşmanın ardından görüşlerini aktardı.

Mücadele sonrası kısa bir açıklama yapan Necip Uysal, şu sözleri kullandı;

"Çok üzgünüz! Bize bu skorlar yakışmıyor. İlk yarı oynadığımız oyun gibi olmamız gerekiyor. İkinci yarı bize yakışmayan bir mücadele verdik. Bu sezon bizim için işler çok kötü gidiyor. Taraftarımızdan özür diliyoruz."

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder