FootballLeaks belgelerinde adı geçen menajerin Fernando Santos bağlantısı - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

FootballLeaks belgelerinde adı geçen menajerin Fernando Santos bağlantısı

Share This

'Çantacı fenomenler' adı FootballLeaks belgelerinde 'çirkin' şekilde geçen bir menajeri Fernando Santos ile ilişkilendirdi.

Sosyal medyadaki "çantacı fenomenler" Beşiktaş üzerine oyunlar oynamaya devam ediyor... Başkan Hasan Arat'ın futbol direktörü Samet Aybaba'nın Ümraniye'ye "menajer sokmama" kararını defalarca açıklamasına rağmen bazı menajerlerin Fernando Santos'un kovulmasında payı olduğu iddia edildi.

Arat, Santos ile görüşüp bizzat anlaştığını açıklamasına ve menajeri olmadığını tekrarlamasına rağmen "çantacı fenomenler" adı FootballLeaks belgelerinde "çirkin" şekilde geçen bir menajeri Fernando Santos ile ilişkilendirdi.

GÖÇMEZ TAZMİNATI DOĞRULADI

Hatta sözleşmesinde yazan 500 bin euro'luk tazminatı bu menajerden öğrendiklerini iddia edildi. Asbaşkan Onur Göçmez, Santos'un 500 bin euro'luk tazminatını doğruladı. 5 taksitte ödeneceğini açıkladı.

Başkan Hasan Arat'ın daha önce de gündeme getirdiği ve taraftarların dikkat etmesini tavsiye ettiği bu "çantacı fenomenler"in Santos'la andığı menajer Ahmet Nur Çebi döneminde Ante Rebic'i getirdi. Aynı dönemde James Rodriguez'i Beşiktaş'a getirmeye çalıştı. (Fotospor)

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder