Beşiktaş, iki yıldız için kolları sıvadı! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş, iki yıldız için kolları sıvadı!

Share This

Gelecek sezon için transfer çalışmalarına devam eden Beşiktaş, 2 yıldız futbolcuyu kadrosuna katmak için yoğun mesai harcıyor. Söz konusu futbolcular için siyah-beyazlı ekibin ısrarı sürüyor.

A Milli Takım forması giyen Salih Özcan, öncelikli hedeflerden. Uzun süredir gündemde bulunan 26 yaşındaki futbolcu konusunda Borussia Dortmund ile pazarlıklar hızlandı. Hatta Kara Kartal görüşmelerde önemli bir masafe de katetti. Oyuncu tarafı da diğer yandan ikna edilmeye çalışılıyor. Salih’in geleceğiyle ilgili karar aşamasında olduğu öğrenildi.

YÜZYÜZE GÖRÜŞÜLECEK

Daha çok rotasyon oyuncusu olarak Borussia Dortmund’ta kullanılan Salih Özcan, düzenli forma giyebileceği bir takıma gitmek niyetinde. Samet Aybaba’nın Almanya’da Salih ile yüzyüze bir görüşme de gerçekleştireceği ve Beşiktaş’ın kadro planlamasındaki yerini aktaracağı belirtildi.

SEZON PERFORMANSI

Dortmund ile 2026’ya kadar kontratı bulunan Salih, geçen sezon 23’ü Bundesliga olmak üzere toplamda 35 resmi maça çıktı.

GRONBAEK’E ONAY ÇIKTI

Öte yandan orta sahaya düşünülen oyuncu ise Albert Gronbaek... Danimarka’da Bodo Glimt forması giyen 23 yaşındaki futbolcu, kariyerinde yeni bir maceraya yelken açmak istiyor.

GELMEYE SICAK BAKIYOR

Beşiktaş’ın teklif ettiği maaşın, mevcut ücretinin çok üzerinde olduğu için Gronbaek’in gelmeye sıcak baktığı öğrenildi. Teknik direktör Giovanni van Bronckhorst’un da bu transfere onay verdiği ve Bodo Glimt’le bonservis görüşmelerinin sürdüğü belirtildi.

14 GOL ATTI

Danimarkalı orta saha, Bodo’da çıktığı 27 maçta 14 gol atarken, 3 de asist yaptı. [Fanatik]

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder