Beşiktaş'tan resmi açıklama geldi! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş, yeni sezon için son olarak Benfica forması giyen Rafa Silva'yı kadrosuna kattığını açıkladı. Siyah-beyazlılar, Portekizli oyuncu ile her konuda anlaşmaya vardı.

Resmi Açıklama şöyle;

Rafael Alexandre Fernandes Ferreira da Silva’nın Transferi İçin Görüşmelere Başlandı
Beşiktaş Futbol A.Ş., profesyonel futbolcu Rafael Alexandre Fernandes Ferreira da Silva’nın transferi için görüşmelere başlandığını KAP’a bildirdi.

Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş.’den Kamuyu Aydınlatma Platformu’na gönderilen açıklama şöyle:

“Profesyonel Futbolcu Rafael Alexandre Fernandes Ferreira da Silva transferi konusunda oyuncu ile görüşmelere başlanmıştır.”

Rafa Silva Kimdir?

Portekizli oyuncu Rafa Silva, 17 Mayıs 1993 yılında Portekiz’in Forte da Casa'da hayata gözlerini açtı. Genellikle forvet arkası olarak görev yapan Rafa Silva, sağ kanat, sol kanat ve en ileri uçta da görev yapabiliyor. 2016-2017 sezonunda 16 milyon Euro bonservis bedeliyle Braga’dan Benfica’ya transfer olan Rafa Silva, daha önce Feirense ve Almerca formaları da giydi. Kariyeri boyunca Portekiz takımlarında forma giyen Rafa Silva, Beşiktaş'a transferiyle birlikte ilk kez ülkesi dışında bir takımla mücadele edecek. Deneyimli oyuncu kariyeri boyunca Avrupa Şampiyonası, UEFA Uluslar Ligi, 3 Portekiz Ligi Şampiyonluğu, 2 Portekiz Kupası, 2 Portekiz Süper Kupası kazanmayı başardı. Benfica formasıyla çıktığı 326 maça çıkan Rafa Silva, 94 gol ve 79 asistlik katkı verirken, Braga formasıyla da 127 maçta 26 gol ve 18 asist yaparak dikkat çekmişti. Rafa Silva ayrıca Portekiz Milli Takımı ile de 25 maça çıktı ve 4 asistlik skor katkısı yaptı. (Siyahlaeyaz - bjk.com.tr -Sporx)

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder