Ahmet Nur Çebi: ‘‘Hasan Arat, Beşiktaş tarihinin en kötü başkanıdır!’’ - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Ahmet Nur Çebi: ‘‘Hasan Arat, Beşiktaş tarihinin en kötü başkanıdır!’’

Share This


Beşiktaş eski başkanlarından Ahmet Nur Çebi, kulüpte son günlerde yaşanan flaş gelişmeler ve Hasan Arat’ın başkanlığı bırakması hakkında çok sert konuştu.

Beşiktaş camiasında son günlerde sular bir türlü durulmuyor. Siyah beyazlılarda Hasan Arat’ın görevi bırakması ve yaşananlar epey ses getirirken, eski başkanlardan Ahmet Nur Çebi oldukça sert açıklamalarda bulundu.

Ahmet Nur Çebi, yaptığı açıklamalarda;

‘‘Hasan Arat, Beşiktaş tarihinin en kötü başkanıdır. Bundan daha kötüsü gelmez. 3 gün önce 'Kalkışma var' demişti. Sonra bırakıp gitti. Lider mücadele eder, kaçmaz. Hasan Arat'ın lider olmadığını biz söylemiştik. Bize görevdeyken trolleriyle 1 sene saldırdı. "Başkan olacağım, şunu yapacağım, bunu yapacağım" dedi. İnsanları itibarsızlaştırmaya çalıştı, herkesi kandırdı. 11 ayda kulübü kaosa soktu, Beşiktaş'ın geleceğini karartıp istifa etti. Biz kuruşunun hesabını yaptık, borcu yarı yarıya indirdik. En zor zamanda şampiyon olduk. 11 sene Beşiktaş için elimden geleni yaptım. Ne benim, ne yöneticilerimin boğazına Beşiktaş'ın 1 kuruşu girmedi. Hasan Arat istifa etse de, benimle ilgili söylediklerinin hesabını 21 Aralık'taki Divan Kurulu'nda verecek. Son sözümü orada söyleyeceğim. Bundan sonra Beşiktaş'ta başkanlığı düşünmüyorum. Ancak içimizde kulübe en çok kimin faydası olacaksa, kim liderlik yapacaksa, oturur konuşuruz destekleriz.’’ şeklinde konuştu.

Haber ; TV 100

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder