Beşiktaş'ta orta saha transferi için rota Fransa - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş'ta orta saha transferi için rota Fransa

Share This


Beşiktaş'ın, Monaco'ya kiralanan Al-Musrati'nin yerine Montpellier'in 23 yaşındaki ön liberosu Joris Chotard ile görüşmelere başladığı iddia edildi.

Beşiktaş'ta ara transfer döneminde orta saha bölgesinde görev yapan Jean Onana, Genoa'ya kiralandı. Cher Ndour'un kiralık sözleşmesini fesheden siyah-beyazlılar, Al-Musrati'yi de Monaco'ya kiralık gönderdi.

ARANAN KAN FRANSA'DA BULUNDU

Orta saha rotasyonunu güçlendirmek isteyen Beşiktaş'ta sürpriz bir isim gündeme geldi.

Fransız gazeteci Mohamed Toubache-Ter'in haberine göre; Beşiktaş, Montpellier'in 23 yaşındaki ön liberosu Joris Chotard'ı kiralık olarak kadrosuna katmak için kulüp ve oyuncuyla görüşmelere başladı.

CHOTARD'IN BU SEZONKİ PERFORMANSI

Piyasa değeri 9 milyon Euro olarak tahmin edilen Chotard, bu sezon Montpellier formasıyla 14 maça çıkarken sahada kaldığı 1110 dakikada 1 gol atıp 6 da sarı kart gördü.

Fransa Milli Takımı formasını da bugüne dek 6 kez terleten Joris Chotard, 1 asist üretti.

Chotard'ın kulübüyle 1.5 yıllık daha sözleşmesi bulunuyor.


Haber ; Hürriyet

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder