Teknik Direktör Solskjaer’in pivot santrfor talebi üzerine hemen harekete geçen siyah-beyazlılar, Southampton ile pazarlıklara başladı. 2.01 boyundaki forvet için Başkan Serdal Adalı devrede.
UEFA Avrupa Ligi’ne veda edip, taraftarını üzen Beşiktaş’ta gözler transfere çevrildi. Teknik Direktör Solskjaer’in, “Pivot santrfor istiyorum” talebi üzerine hemen harekete geçen siyah-beyazlıların ilk hedefi Southampton’dan Paul Onuachu... Geçen sezon kiralık oynadığı Trabzonspor formasıyla Süper Lig’de fırtına gibi esen Nijeryalı forvet için Başkan Serdal Adalı bizzat devrede.
İNGİLİZLER SATMAK İSTİYOR
Aynı zamanda Göztepe’nin de sahibi olan İngiliz kulübünün yöneticile- riyle temas kuran Adalı, satın alma opsiyonlu teklifini tekrarladı. Southampton’ın, 30 yaşındaki futbolcuyu satmaya sıcak baktığı, ancak kiralamaya yanaşmadığı için transferin son güne kalabileceği gelen haberler arasında. Başkan Serdal Adalı, Solskjaer’in talebine uygun olan Onuachu için yoğun çaba harcıyor.
Haber ; Sözcü
Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder