Okan Buruk: "Zor bir derbi bizi bekliyor" - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net


Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Onvo Antalyaspor galibiyetinin ardından Beşiktaş derbisiyle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Onvo Antalyaspor galibiyetinin ardından Beşiktaş derbisiyle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

"Beşiktaş deplasmanı hep zor!"

Okan Buruk, Süper Lig'in 30. haftasında oynanacak Beşiktaş-Galatasaray derbisiyle ilgili olarak, "Beşiktaş deplasmanı hep zor, yine zor olacak. Geçen sene orada kazanmıştık, amacımız yine kazanmak" dedi.

"Beşiktaş'ın performansı yükseliyor"

Buruk, Siyah-Beyazlıların yeni teknik direktörüyle birlikte performansında gözle görülür bir artış yaşandığını belirterek, "En son Gaziantep FK maçı dışında Beşiktaş, oyun olarak ve bireysel performans olarak yükselen bir takım oldu" ifadelerini kullandı.

Milli ara ve kadro belirsizliği

Milli takım arası sonrası her iki takımın da kadro planlamasında belirsizlikler yaşanabileceğine değinen Buruk, "Biz maçımızı oynadık, onlar şimdi maçını oynayacak. Hangi 11’in sahaya çıkacağını bilemiyoruz ama Türk futboluna yakışır bir derbi olmasını diliyorum" diye konuştu.

"İki takımın da kazanmaya ihtiyacı var"

Buruk, derbinin rekabet seviyesinin yüksek olacağını vurgulayarak, "İki takım da kazanmayı ön plana çıkaracak çünkü iki takımın da kazanmaya ihtiyacı var. Bu yüzden oyun olarak iyi bir derbi olacağını düşünüyorum" dedi.

"Büyük bir motivasyon"

Son olarak, Beşiktaş'ın sahasında iyi bir atmosferde oynayacaklarını belirten Buruk, "Güzel bir statta, güzel bir zeminde, iyi bir takıma karşı oynamak bizim için büyük bir motivasyon. Bu motivasyonu oyuncularımıza vereceğiz" diyerek sözlerini tamamladı.

Galatasaray ile Beşiktaş arasındaki dev mücadele, Süper Lig’de zirve yarışını doğrudan etkileyecek karşılaşmalardan biri olacak.



Haber ; duhuliye.com

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder