Beşiktaş’ın eski yıldızı Süper Lig yolunda! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş’ın eski yıldızı Süper Lig yolunda!

Share This


Beşiktaş, Fenerbahçe ve Başakşehir’de forma giyen Josef de Souza, yeniden Süper Lig’e dönmek istiyor. 36 yaşındaki orta saha oyuncusu, Temmuz ayında transfer tekliflerine açık olacağını belirtti.

Türkiye'de Beşiktaş, Fenerbahçe ve Başakşehir formaları giyen Josef de Souza, kariyeri için yeni bir karar almaya hazırlanıyor. Deneyimli futbolcu Türkiye'ye dönme planları yapıyor.

KARİYERİNE SÜPER LİG'DE DEVAM ETMEK İSTİYOR

Brezilya'da CR Vasco da Gama'da forma giyen Josef de Souza, teklif alması halinde Temmuz ayında Türkiye'ye dönmeyi ve futbol hayatına burada devam etmeyi düşünüyor.

36 yaşındaki tecrübeli futbolcu, bu sezon Vasco de Gama formasıyla 3 maçta da forma giydi ve 270 dakika süre aldı.

Vasco de Gama, ligin ilk 3 haftasında 2 galibiyet, 1 mağlubiyet alarak 6 puan topladı ve 4.sırada yer aldı.

Haber ; Sabah

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder