Beşiktaş’tan Lucas Vazquez hamlesi - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net


Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ta Başkan Serdal Adalı'nın basın toplantısında tarif ettiği sağ bekin kim olduğu ortaya çıktı.

UEFA Konferans Ligi ilk maçında farklı mağlup ettiği İrlanda ekibi St. Patricks'i ile oynayacağı rövanş maçının hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş'ta bir yandan da transfer çalışmaları devam ediyor.

Sağ bek hedefi belli oldu

Öncelikli olarak sağ bek ve sol kanata takviye yapmak isteyen siyah beyazlıların gündeminde sağ bek oyuncusu belli oldu.

Serdal Adalı işaret etmişti

Beşiktaş Başkanı Serdal Adalı önceki gün düzenlediği basın toplantısında, "32-33 ve hatta 34 yaşlarında bir oyuncu gelecek olursa bonservis vermeyeceğiz. Gelir 1 sene oynarlar, direkt katkı verirler. Hiçbir zaman da 1 seneden fazla kontrat vermeyiz." ifadeleriyle dikkat çekmişti.
Adalı'nın tarif ettiği ismin Real Madrid ile sözleşmesi biten 34 yaşındaki İspanyol sağ bek Lucas Vazquez olduğu ortaya çıktı.

Lucas Vazquez'e teklif yapıldı

Sabah'ta yer alan habere göre; Beşiktaş, tecrübeli sağ bekle menajerler aracılığıyla temasa geçerken İspanyol futbolcuya 1 yıllık sözleşme teklifinde bulundu.

Kontrat süresini beğenmedi

İspanyol futbolcunun ilk etapta Beşiktaş'ın 1 yıllık teklifine sıcak bakmadığı ancak kontrat süresinin artırılması halinde teklifi değerlendirmeye alabileceği kaydedildi.

Kariyerine Real Madrid altyapısında başlayan ve sadece bir dönem Espanyol'da kiralık oynayan Vazquez, geri kalan tüm kariyerini İspanyol devinde geçirdi. Eflatun-beyazlılarla 402 maçta görev alan Lucas Vazquez, 38 gol atıp 73 asist kaydetti.
Tecrübeli futbolcu Real Madrid'de 5 Şampiyonlar Ligi şamipyonluğu olmak üzere 23 kupa kazandı.


Haber ; Ajansspor

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder