Sergen Yalçın'dan soğuk mesajlar! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net


Beşiktaş, deplasmanda Göztepe karşısında ağır bir yenilgi alırken teknik direktör Sergen Yalçın'ın maç sonu sözleri gündem oldu.

Beşiktaş'ta maç öncesinde Salih Uçan ve Wilfred Ndidi sakatlıkları, Orkun Kökçü ise cezası nedeniyle forma giyemezken Sergen Yalçın'dan Necip Uysal hamlesi geldi.

1 yıl 4 ay sonra ilk kez 11'de başlayan Necip için Yalçın maç öncesi "Tek savunmacı orta sahamız olduğu için onu kullandık" derken yenilginin ardından ise transfer mesajı verdi.

Sergen Yalçın, maç sonu "Konuşmamız gereken birçok şey var. Kadro mühendisliği, transferleri kim yapmış, nasıl yapmış; şapkamızı önümüze koyup öz eleştiri yapacağız." ifadelerini kullandı.

BAŞAKŞEHİR MAÇI SONRASI DA MESAJ

Sergen Yalçın, önceki haftaki Başakşehir maçının ardından da transferle ilgili konuşmuş ve "Benim kontrolümde olan bir transfer dönemi geçirmedik. Ben sadece Gökhan ve Cengiz'in gelmesini çok istedim. Diğer transferler benden önce yapıldı" demişti.

ADALI "FİKİR AYRILIĞI YAŞADIK VE HALLETTİK" DEMİŞTİ

Öte yandan Beşiktaş Başkanı Serdal Adalı da geçtiğimiz gün düzenlenen basın toplantısında "Mayıs ayından itibaren planlarımızda sağlı sollu 5 farklı kanat oyuncusu vardı ama hem Solskjaer hem de Sergen hocamız elde mecburiyetten de olsa bu mevkide oynayan bazı oyuncular varken önceliği defans veya orta sahadaki eksiklere vermemizi istediler. Kaldı ki son 2 günde biz Sergen hocamızla bazı konularda fikir ayrılığı da yaşadık ama konuştuk tartıştık ve sonunda orta yolları da bulduk" ifadelerini kullanmıştı.

Sergen Yalçın'ın transfer mesajları gündem olurken taraftarlar da Göztepe yenilgisinin ardından bu açıklamalarla ilgili ikiye bölündü.



Haber ; Duhuliye.com

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder