Batuhan Hınçal, Beşiktaş gündemini değerlendirdi.
VOLE'de yayınlanan programda konuşan Batuhan Hınçal, Vincent Aboubakar'ın Sergen Yalçın ile ilgili söylediklerini değerlendirdi.
Batuhan Hınçal: ''Aboubakar'ın bu açıklamalarını utanmaz açıklamalar olarak görüyorum çünkü o dönemki Beşiktaş taraftarı da hatırlayacaktır. Ligin son döneminde Beşiktaş’ın santrforu yoktu; alternatif olarak Necip – Atiba yazıyordu. Hani sonlarda işte Gökhan Töre'yi hoca oraya çekti, santrafor olarak kullandı da şampiyon oldu. Ve ki sözleşmesine zam istiyordu. Artık doğru mu değil mi bilemeyiz ama sakatlıklarının da o kadar ciddi olmadığı, oynayabileceği yönündeki maçların hiçbirinde çıkmamış bir oyuncu.
Beşiktaş taraftarı da dönüp sana sorar. 'Aboubakar madem sen şampiyon yaptın, Sergen Yalçın'dan sonra sen tekrardan Beşiktaş'a döndün. Ondan sonra Fernando Santos'la, Şenol Güneş'le, Valerian İsmail'le çalıştın. Madem burada şampiyon yaptın, orada neden şampiyon yapmadın bu takımı?' diye sorarlar Aboubakar'a.
Bilmiyorum, çok senin de dediğin gibi kindar açıklamalar olarak gördüm. Beşiktaş taraftarının da, evet o şampiyonlukta Aboubakar gol sevinçleri, attığı inanılmaz goller. Gerçekten çok önemli bir oyuncuydu o kıkırdak sakatlıklarını yaşamadan önce.
Bu seviyede üst düzey katkılar da verdi Beşiktaş'a ama Beşiktaş taraftarının da aidiyet besleyip sevdiği bir oyuncu olduğunu düşünmüyorum. Bireysel bir tartışmadan ve hocanın sözlerinden dolayı böyle bir açıklama yapmış.''
Haber ; duhuliye.com
Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz

Hiç yorum yok:
Yorum Gönder