Metin Tekin, Beşiktaş gündemini değerlendirdi.
VOLE'de konuşan Metin Tekin şunları söyledi:
''Bir plan olacaksa bu plana aynı teknik adamla devam edin ama karar verin. Hangi argümanınız var, bilmem. Doğru argümanlarla karar verin.
İki, iki buçuk senelik bu Sergen Yalçın veya başkası olur, hiç fark etmez. Ben Sergen Yalçın kalsın demiyorum, başarılı da demiyorum. Çünkü siz girerseniz yarışa üçüncü, dördüncü haftada bir akit mukavele, sözleşme yaparsanız ben sizi ligin sonunda kayıp kazanıp kaybettiğinizi değerlendiririm, yarışta ne yaptığınızı değerlendiririm.
Zaman zaman söylüyorlar, sen 'Şenol Hoca'ya böyle yaptın.' Ya ben Şenol Güneş'e bir şey yapmadım Şenol Hoca'ya. 'Şenol Hoca geldiğinde altıncıydı veya beşinciydi, Galatasaray yedinciydi 'dedim.
Yarış bittiğinde 'Galatasaray on puan öndeyse ben yarışı kaybedeni görürüm' dedim Şenol Hoca'ya. Ben ne diyeyim. Sergen Yalçın için de geçerli bu eğer matematik olarak bakacaksak. Sergen Hoca'nın geldiği yerle bitirdiği yer arasındaki farka bakılacak ve karar verilecek.
Ama Beşiktaş'ın durumu artık daha uzun vadeli planlar yapmak durumunda. Mecbur.
O yüzden bir kere buna karar verecek. Sergen Yalçın mı o meşhur futbol görüşleriyle, kusura bakmayın biraz hicvederek söyleyeceğim, yönetimlerin müthiş futbol ve teknik adam seçimleriyle başka birine mi gidecekler? Karar versinler. Hiçbir zaman jüri değiller ama nedense o kararları kendileri veriyorlar.
Bunu da çok anlayabilmiş değilim.''
Haber ; duhuliye.com
Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz

Hiç yorum yok:
Yorum Gönder