İşte Beşiktaş'ın transfer listesi - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Ara transfer döneminde kadrosuna 3 takviye yaparak daha da güçlenmeyi planlayan Beşiktaş yönetiminin hedefindeki neredeyse tüm isimler artık belli oldu...

Bir yandan sakatlar, bir yandan ilk yarıda son haftalara girilirken alınan Kasımpaşa yenilgisi Beşiktaş’ta sinirleri gerdi. Siyah beyazlı kulüp, şanssız sakatlıkların ardından devre arasında 3 mevkiye takviye kararı aldı. Yönetim, teknik heyetin talepleri doğrultusunda hedefleri belirledi ve çalışmalara hız verdi. Liste başında bulunan isimlerin stoper, sol açık ile forvet mevkilerinde yer almaları dikkat çekti...

9 DOMAGOJ VIDA - DINAMO KIEV
Dinamo Kiev forması giyen 27 yaşındaki savunmacı, stepne durumunda bulunuyor. Vida, sezon başında da gündeme gelmiş, ancak fiyatı pahalı bulununca alınmamıştı. Tecrübeli oyuncu, EURO 2016'da Hırvatistan'ın en başarılı futbolcuları arasında yer aldı.



8 SAMUEL ETO'O - ANTALYASPOR
Antalyaspor’un yıldız oyuncusu için Ömer Şişmanoğlu ve bir miktar parayla takas önerisi gündemde. Son haftalarda form grafiği yükselişe geçen Eto'o, 11 lig maçında 5 gol attı, 1 de asist yaptı.



7 JAHMIR HYKA - LUZERN
Arnavut oyuncu, iki mevkide oynayabiliyor. Luzernli Hyka, bu sezon 19 maçta 6 gol atıp, 4 de asist yaptı. İsviçre kulübünün kapıyı 2 milyon Euro’dan açtığı öne sürüldü.



6 EDER - LILLE
Beşiktaş'ın forvet adaylarından biri ise Lille'de forma giyen Portekzili oyuncu Eder... Bu sezon Lille formasıyla ligde 14 maça çıkan Eder'in 2 golü bulunuyor.



5 CARLOS BACCA - AC MILAN
Milan'dan ayrılabileceği iddia edilen golcü Carlos Bacca, bu sezon Serie A'da 14 maçta 6 kez rakip fileleri havalandırmayı başardı.



4 MESSIAS - CRUZEIRO
Daha önce de Beşiktaş’ın gündemine gelen ancak yüksek maliyetinden ötürü alınamayan Cruzeirolu yıldız da tekrar hedefte. 1.81 metre boyundaki Messias, bu sezon 8 maçta oynadı, 1 gol attı.



3 RYAN BABEL - DEPORTIVO
Şenol Güneş, transferine geçen sezon onay vermemişti. Şimdi bonservissiz olduğu için transferine sıcak bakılıyor. Deportivo'da başarılı bir sezon geçiren Babel, 10 maçta 3 gol attı, 1 asist yaptı.



2 SAMED KILIÇ - AUXERRE
Fransız basının gündeme getirdiği Samed Kılıç, orta sahada forma giyiyyor. Henüz 20 yaşında olan Samed bu sezon Ligue 2'de forma giydiği 10 maçta 1 gol atmayı başardı.



1 YAROSLAV RAKITSKY - SHAKHTAR DONETSK
Savunmada senelerdir yaşanan sıkıntıyı çözmek isteyen yönetim, 27 yaşındaki Shakhtar Donetsk stoperini ilk sıraya koydu. Ukrayna Milli Takımı'nda da oynayan 1.80 metre boyundaki Rakitsky, bu sezon 19 resmi maçta forma giydi, 3 asist yaptı.




Kaynak : Sporx


LEVENT NAZİFOĞLU SADECE BEŞİKTAŞ'I KONUŞUYOR!

FİKRET ORMAN'DAN RYAN BABEL AÇIKLAMASI!

BEŞİKTAŞ TARAFTARI BABEL TRANSFERİNE NEDEN KARŞI?



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder