Gaziantepspor'dan Beşiktaş'a müjde! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beyaz Tv muhabiri Sezgin Gelmez’in haberine göre haftaya oynanacak olan 33. hafta karşılaşmasında Gaziantepspor Yönetimi Beşiktaşlı taraftarlar için flaş bir karar aldı.


siyahlabeyaz | Spor Toto Süper Lig'de son haftalara girilirken şampiyonluk yarışı artık netleşmeye başlıyor. Kalan 2 haftadan birinde deplasmanda Gaziantepspor ile karşılaşacak olan Beşiktaş'ta siyah beyazlı taraftarları sevindirecek haber Gaziantep Yönetiminin Beşiktaş taraftarına tribünde 27.000 kişilik yer ayıracağı ile geldi.

Buna göre Pazar günü oynanacak olan karşılaşmada Gaziantepspor Yönetiminin kendi taraftarına yaklaşık 5-6 bin kişilik yer ayırırken kalan yerleri Beşiktaş taraftarına vereceği bilgisi Sezgin Gelmez tarafından paylaşıldı.

Habere göre son oynanacak olan maçta tribünlerin dolması için alınan bu kararı Gaziantepspor Yönetimi kararı hem şehir esnafı hem de kulübün kalkınması için aldığı öğrenildi.

Siyahlabeyaz

BEŞİKTAŞ MARŞLARI İÇİN TIKLAYINIZ