Şenol Güneş'ten flaş sözler: "Susuyorsak, bizi enayi sanmasınlar!" - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Şenol Güneş'ten flaş sözler: "Susuyorsak, bizi enayi sanmasınlar!"

Share This

Son iki sezonun Şampiyonu Beşiktaş'ta Teknik Direktör Şenol Güneş, Süper Lig 32. haftasında oynanan Kayserispor maçının ardından çarpıcı açıklamalarda bulundu. 

siyahlabeyaz | Beşiktaş, Süper Lig 32. haftasında sahasında Kayserispor'u 2-0 mağlup etti. Maçın ardından teknik direktör Şenol Güneş önemli açıklamalarda bulundu.

Şenol Güneş'in basın toplantısı (Beşiktaş - Kayserispor)


"HAK ETTİĞİMİZ BİR SONUÇ"
Güzel futbolla kazanmak istiyorduk. Hak ettiğimiz bir sonucu aldık. 10 kişi kalmamıza rağmen... Orada hata yaptık. Ancak bütün oyuncularım ellerinden gelen gayreti gösterdi. Tabi ki bulunduğumuz yer bizi memnun etmiyor. Üzgünüz.

"ŞİDDET VE KÜFÜR OLMAMASINI DİLİYORUM"
Taraftarlarımızın desteğine teşekkür ediyorum ve şiddet, küfür olmamasını diliyorum. Başkalarının yanlışlarını, kötü örneklerini kullanmak doğru değil. Taraftarlarımızın örnek olmasını istiyorum -ki, öyleler. Haksızlıklara isyan ediyorlar ama başkalarının yanlışları bize örnek olmamalı.


"GÜVENSİZLİK VAR DİYENLER YANLIŞ DÜŞÜNÜYOR"
Taraftarlarımız her zaman bana destek oldu. Güvensizlik var diyenler var ama yanlış düşünüyorlar. Ligde dördüncüyüz ve üzücü. Bunda tek sorumlusu benim. Yönetim ve başkan bana ilk günden bana kucak açtı, yanımıza oldu. Dolayısıyla camia olarak Beşiktaş hep yanımdaydı.

"SUSKUNLUĞUMUZ ENAYİ OLDUĞUMUZ OLARAK ANLAŞILMASIN"
Bugün geldiğimiz nokta, bugünün işi değil. 50 yıllık birikimin, çocukluğumda gençliğimde yoklukta mutluluğumun, varlık olduğu zaman o yanlışların devam etmesinden rahatsızım. Suskunluğumuz, enayi olduğumuz anlamına gelmesin. Biz her şeyi görüyoruz. Keşke Allah bize onları göstermeseydi, biz de üzülüp tepki koymasaydık. Onun için susma hakkını kullanıp kimseyi kırmak istemiyorum. Bu duygularımla olan bir şey. Burada bir hesabım yok. Hesabı kitabı olanlar istedikleri gibi haritayı çiziyorlar, biz de oyunu oynuyoruz. ÖNCEKİ HABERİ OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ (Futbol Arena)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder