Beşiktaş'ta Yotun transferi yeniden gündemde - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş'ta daha önce Samet Aybaba döneminde gündeme gelen Yoshimar Yotun ismi yeniden gündeme geldi. Siyah-beyazlıların, Yotun’u şartlar oluşması durumunda kadroya katabileceği iddia edildi.


siyahlabeyaz | Beşiktaş’ın teknik ekibi Dünya Kupası maçlarını yakından takip ediyor… Danimarka-Peru maçında Güney Amerika ekibinin orta sahanın ortasında oynayan sol ayaklı Yoshimar Yotun dikkat çekti.


Samet Aybaba döneminde gündemdeydi
Bu oyuncunun izlenmesi kararı alındı. İşin ilginci Yotun, Samet Aybaba tarafından transfer edilmesi için yönetime rapor vermişti.

Transfer hamlesi yapılmamıştı
Ama o dönemde Vasco Da Gama’ya kiralanan  Perulu oyuncu için herhangi bir hamle yapılmadı.

Yotun kimdir?
28 yaşındaki orta saha oyuncusu, kariyerine Vasco da Gama’da başladı. Ardından Malmö’ye transfer olan Yotun, burada 2 sezon oynadı.  2017’de Orlando City’nin yolunu tutan 1,71 boyundaki futbolcu, bir kez daha Malmö’ye gittikten sonra Orlando’ya döndü. Yotun, geçen sezon takımında 3 gol kaydetti.

Peru Milli Takımı’nın formasını 62 kez giyen Yotun 2 gol attı. Futbolcu, toplamda kariyerinde 8 golü bulunuyor. (Fotospor)



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder