İngilizler Klaassen'i böyle duyurdu: Güneş gibi parlar! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

İngilizler Klaassen'i böyle duyurdu: Güneş gibi parlar!

Share This

Beşiktaş’ı, ‘Yedek oyuncuların bankası’ diye gösteren İngiliz basını, Klaassen’in de bu kulübe gitmesi halinde, Şenol Güneş’in elinde değer kazanacağını savundu.


siyahlabeyaz | İngiliz basını Everton’da forma şansı bulamayan Klaassen’in, Beşiktaş’a gitmesinin hem oyuncu hem de kulüpler açısından olumlu olacağını yazdı. Everton’un 23.6 milyon pound ödeyerek aldığı Klaassen’in genç bir oyuncu olduğu ve bu kulüpte beklenen patlamayı bir türlü yapamadığı hatırlatılarak şu yorumda bulunuldu: Yaz döneminde Klaassen’in (25) Beşiktaş’a kiralanması hem oyuncu hem de kulüpler açısından olumlu sonuç verecek gibi görünüyor.


FAZLA ÖRNEK VAR
Çünkü Beşiktaş yedek oyuncuların bankası gibi. Avrupa’da bekleneni veremeyen oyuncular Beşiktaş’a gidince Şenol Güneş’in elinde parlıyor. Aboubakar, Mario Gomez, Anderson Talisca, Quaresma, Ryan Babel gibi bir çok örnek var. Davy Klaassen’in de yaz döneminde Beşiktaş’a kiralık verilmesi, Everton’a gelecekte iyi bir kazanç sağlayabilir. (Fanatik)




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder