Guti'ye sürpriz talip! Türkiye'ye komşu olacak - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Guti'ye sürpriz talip! Türkiye'ye komşu olacak

Share This

Beşiktaş'ın eski yardımcı antrenörlerinden Guti'nin Yunanistan'dan teklif aldığı iddia edildi.


siyahlabeyaz | Beşiktaş'ta geçtiğimiz sezon teknik direktör Şenol Güneş'in yardımcılığını üstlenen Guti'nin sürpriz bir teklif aldığı iddia edildi. Siyah beyazlılardan ayrıldıktan sonra teknik direktör olarak yoluna devam etmek istediğini belirten İspanol çalıştırıcıya Aris talip oldu. 

Guti, Aris'in teknik direktörü mü olacak?

İspanyol basınında yer alan haberlere göre teknik direktör arayışlarında olan ve geçici antrenör Apostolos Terzis'in yerine bir hocayı takımın başına getirmek isteyen Aris'in adayı Guti oldu. İspanyol teknik adamın boşta olması nedeniyle görüşmelerin hemen başlayacağı ve Guti'nin takımın başına getirilmesinin istendiği belirtildi. Beşiktaş'tan ayrıldıktan sonra genç takım çalıştırmak istemediğini belirten genç teknik adam, yeni bir heyecan yaşamak istediğini ifade etmişti.

Real Madrid altyapısında çalıştıktan sonra Beşiktaş'ta Şenol Güneş'in yardımcılığına getirilen Guti, Abdullah Avcı öncesinde siyah beyazlıların teknik direktörlük için gündemine de gelmişti.(FutbolArena)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder