Atiba ve Sosa'yı Beşiktaş'tan koparacak para yok. - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Atiba ve Sosa'yı Beşiktaş'tan koparacak para yok.

Share This

Gazeteci Turgay Demir, Atiba ve Sosa hakkında son dönemde çıkan asılsız haberler üzerine Beşiktaşlı yöneticilerden biri ile yaptığı samimi görüşmeyi anlattı.


Beşiktaşlı yönetici: “Atiba ve Sosa’yı asla göndermeyeceğiz. Bu takımın iskeletini neden bozalım, biz salak mıyız?”.

Bu haber gazeteci olarak bana, kaynak olarak Beşiktaş'taki en etkili yöneticilerden birine ait. Yönetici dostum dün aradı ve "Atiba ile Sosa konusundaki boş transfer haberlerinden bıktık, lütfen bu iki oyuncuyu da asla satmayacağımızı anlatmamıza yardımcı olur musun" dedi. Severim böyle mertçe açıklamaları, o nedenle aynen şöyle dedim: "Tamam gazetemde yazar, televizyonda söyler, sosyal medyada da herkese duyururum ve senin ismini de kullanmam. Ammmaaaa; yarın Atiba ya da Sosa'dan biri satılırsa bu yazıyı tekrar yayımlar ve 'İşte beni yanıltan yönetici budur' derim. Bu sana uyar mı?" Samimi konuşmayı aynen yazıyorum, lütfen kimse karşılıklı hitap şekillerimize takılmasın... Evet, bu dost ve kardeş yönetici arkadaş resti gördü, dediği aynen şu: "Bu takımın iskeletini neden bozalım, biz salak mıyız?" İşte durum bu, Atiba ve Sosa'yı Beşiktaş'tan koparacak para yok! O nedenle bu oyuncular hakkında transfer istihbaratı alanlar bir daha araştırsınlar ve bir daha araştırsınlar. Benden söylemesi... Ben bu dostuma güveniyorum güvenim boşa çıkarsa yapacağım yorumun başlığı da şu olacak; Biz salağız!.

Turgay Demir

Kaynak : Fanatik

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder