2 bin 100 Aslan, Beşiktaş'ı susturdu - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

2-2 biten derbinin ardından GsTv'ye açıklamalar yapan Levent Nazifoğlu, Vodafone Arena'da ''2100 Aslan Beşiktaş taraftarını susturdu'' onlara çok teşekkür ediyorum diyerek tepki aldı.

Galatasaray Tv'de maç sonrası katıldığı programda derbiye ilişkin Beşiktaş taraftarının tepkisini alacak açıklamalar yapan Yönetim Kurulu üyesi Levent Nazifoğlu şu sözleri söyledi;

"Olaylar soğuduktan sonra daha çok koydu bu beraberlik bize. Çokta üzüldük açıkçası. Florya'dan dönerken otobüste gerçekten çıt çıkmıyordu. Aslında bir taraftan da seviniyorum, çünkü Beşiktaş'ın sahasında berabere kalmamıza rağmen bu beraberliğe üzülen taraf biz olduk. Maça çok iyi başladık, 2-0'da öne geçtik. Ama takımımızın bu galibiyeti koruma içgüdüsü ikinci devrede işleri aleyhimize değiştirdi.

"Taraftara da ayrı bir parantez açmak istiyorum. 2100 tane aslan, koskocaman Beşiktaş taraftarını Vodafone Arena'da susturdu. Sayı olarak koskocaman diyorum. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum." şeklinde açıkmalarda bulundu.

Siyahlabeyaz

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder