"Enerjinizi hakeme değil, maça harcayın" - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

"Enerjinizi hakeme değil, maça harcayın"

Share This

Galatasaray karşılaşmasında oyuncularının maç içerisinde sürekli hakeme itiraz etmesinden yakınan Şenol Güneş, Şampiyonlar Ligi öncesinde sert uyarılarda bulundu.

Hakemlerle saha içerisinde gereksiz diyaloglar içine giren futbolcuları sert bir dille uyaran başarılı hoca, “Bu hareketler bizi kendi oyunumuzdan uzaklaştırıyor. Enerjinizi hakeme değil, lütfen maça harcayın. Kendi işinize odaklanın” dedi.

Şampiyonlar Ligi'nde Çarşamba akşamı oynanacak olan Dinamo Kiev karşılaşmasında Galatasaray maçının etkilerini yaşamak istemeyen Şenol Güneş, derbinin ilk devresinde stresli gözüken ve bu yüzden zaman zaman bu strese yenik düşerek hakemle gereksiz diyaloglara giren futbolcularının oyundan düştüğünü savundu. Cenk Tosun, Olcay Şahan ve Gökhan Gönül gibi isimlerin maç içerisindeki sinirini kontrol etmeleri gerektiğini söyleyen Şenol Güneş, pozisyonlarda sürekli yere düşülmesini de eleştirdi. “Dinamo Kiev karşısında Galatasaray maçının ilk devresindeki gibi yere düşmek yerine, ikinci devresindeki gibi ayakta kalarak oynayın. Maç içinde sürekli hakemle tartıştınız. Gereksiz yere sinirlendiniz. Enerjinizi hakeme değil, maça harcayın. Sinirli olmanız yüzünden Dinamo Kiev maçı da bizim için sıkıntılı olabilir” diye konuştu.

Şenol Güneş ayrıca Vodafone Arena'da ilk kez bir Şampiyonlar Ligi maçına çıkacak olan Beşiktaş'ta sahadan 3 puan ile ayrılmanın önemini vurgularken, bireysel hataları en aza indirgeyerek, Dolmabahçe'de yaşanacak tarihi bir gecenin önemini sürekli futbolcularına hatırlattı.

Siyahlabeyaz

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder