"Beşiktaş'ı yenmek için sahada çok çalışmamız gerekiyor" - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

"Beşiktaş'ı yenmek için sahada çok çalışmamız gerekiyor"

Share This



Dinamo Kiev takımının Teknik Direktörü Sergiy Rebrov, yarın Beşiktaş ile oynanacak olan Şampiyonlar Ligi B Grubu ikinci maçı öncesinde düzenlenen basın toplantısında ilginç açıklamalar yaptı.

Yarın oynanacak maç öncesi Vodafone Arena'da düzenlenen basın toplantısında "Biz Beşiktaş'ın hücum gücünü çok iyi biliyoruz. Kendi evlerinde çok gol attıklarını ve hücum varyasyonlarını da biliyoruz. Ancak savunmada da fazlasıyla gol için açıklar veriyorlar. İşte biz bu açıklardan elimize geçen her fırsatı en iyi şekilde değerlendirmeye çalışacağız ve buna göre oynayacağız" diyen Sergiy Rebrov, Beşiktaş taraftarının muhteşem bir atmosferde takımlarını desteklediklerini dile getirdi.

"Eğer az pozisyona girersek işimiz çok zor"
Takım içerisinde çok sayıda genç oyuncu bulundurduklarını dile getiren Rebrov, "Bildiğiniz gibi futbol her türlü skora açık bir oyun. Biz, yarın Vodafone Arena'da öncelikli olarak kendi oyun tarzımızı sahaya yansıtacağız. Şampiyonlar Ligi grubunu hangi takımın forse edeceğini ancak maçın bitimiyle öğrenebileceğiz. Alınan skorlar ise girdiğimiz pozisyonlar ve bunların ne kadarını sonuca çevirebildiğimize bağlı. Şampiyonlar Ligi ilk maçında çok az pozisyon bulabildik. Eğer Beşiktaş'a karşı da böyle oynar ve az pozisyona girersek işimiz çok zor olur" ifadelerini kullandı.

"Heyecanla bekliyoruz"
Rebrov haricinde basın toplantısında konuşan bir diğer isim ise Dinamo Kievli Khacheridi oldu. Khacheridi konuşmasında, "Takım olarak maçla ilgili çok olumlu şeyler düşünüyoruz ve yarını heyecanla bekliyoruz. Son oynadığımız maçlarda çok gol yememizden kaynaklanan kaybettiğimiz güveni tekrar kazanmak istiyoruz. Ayrıca Beşiktaş'ın sadece orta sahası değil kanatları da oldukça iyi. Bu yüzden Beşiktaş'ı yenmek için sahada çok çalışmamız gerekiyor. Beşiktaş kendi sahasında çok gol atmayı seven iyi bir takım ve Türkiye'nin son şampiyonu. Bir oyun disiplinimiz var ve ona göre oynayacağız. Sonuçta Şampiyonlar Ligi'ndeyiz" şeklinde konuştu. 

Şampiyonlar Ligi'nde 2 maçımız olan Dinamo Kiev mücadelesi bugün saat 21.45'de Vodafone Arena'da oynanacak.

Siyahlabeyaz

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder