Cenk yedeğe, İnler belirsiz - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Dinamo Kiev maçının başlamasına saatler kala plan değişikliğine giden Şenol Güneş ve teknik ekip, Beck ve Talisca’yı sahaya sürmeyi planlarken Aboubakar’ı da ilk 11'de sahaya sürecek.

Dün akşam son antrenmanını gerçekleştiren siyah beyazlılar, artık Şampiyonlar Ligi'nde kendi evinde oynayacağı Dinamo Kiev maçına hazır. Dün akşam Beşiktaş Nevzat Demir Tesisleri’nde gerçekleştirilen ve sadece ilk 15 dakikası basına açık olan akşam antrenmanında Şenol Güneş'in artık sadece maçın taktiği üzerinde durduğu, deneyimli hocanın Gökhan Gönül’ün yokluğunda Andreas Beck’i, sakatlığı nedeni ile forma giyemeyecek olan Oğuzhan'ın yerine de Talisca'ya forma şansı vereceği öğrenildi. Galatasaray maçının tepkilerinin ardından Dinamo Kiev karşısına farklı kurgulanmış bir 11 ile çıkacak olan Şenol Güneş, sakatlığı nedeni ile belirsizlik yaşasa da yüksek olasılık ile Gökhan İnler’i sahaya süreceğide gelen bilgiler arasında, Porto'dan transfer edilen ve henüz bekleneni veremeyen Aboubakar ise 11’de sahaya çıkacak.

Tesislerde gerçekleştirilen antrenmanın ardından futbolcularla bir toplantı yaparak Dinamo Kiev’in tehlikeli yanlarını belirten başarılı teknik adam, herkesten saha içerisinde sakin olmasını, hakem ile kesinlikle diyaloğa girmemeleri gerektiğini ve maçı kazanmak istiyorlarsa disiplinden kopmayarak karşı takımdan daha fazla sahada koşmaları gerektiğini onlarla paylaştı.

Toplantının ardından Bjk Nevzat Demir tesislerinde kampa giren Beşiktaş, bugün Vodafone Arena'da saat 21.45'te oynanacak olan Dinamo Kiev maçını beklemeye başladı.

Siyahlabeyaz

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder