Beşiktaş'ın Rizespor deplasmanında muhtemel 11'i - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş'ın Rizespor deplasmanında muhtemel 11'i

Share This

Hafta içinde Şampiyonlar Ligi 2. haftasında Dinamo Kiev'i evinde ağırlayan Beşiktaş'ta gözler Şenol Güneş'in Rizespor karşısında sahaya süreceği ilk 11'e çevrildi. 


Zorlu geçen devler ligi mücadelesinin ardından sakatlıkları bulunan ve devam eden oyunculardan Oğuzhan Özyakup, Gökhan İnler, Anderson Talisca ve Gökhan Gönül'ü Rize kafilesine dahil etmeyen tecrübeli hocanın orta alanda Karadeniz ekibi karşısında zorlanması muhtemel gibi gözükse de alınan bilgiler Atiba - Necip ikilisinin yarın ki karşılaşmada bu yükü kaldırabileceği yönünde.

10 numara Tolgay'ın
Kiev maçının ilk yarısında orta alanın defansif ikilisinden biri olan Tolgay Arslan'ın ise Oğuzhan ve Talisca'nın yokluğunda oyun kurucu pozisyonunda görev alacağı da gelen bilgiler arasında. 

Ricardo yedeğe
Attığı gol ile UEFA Şampiyonlar Ligi'nde haftanın futbolcusu seçilen Quaresma ve beklenen performansı hala veremeyen Aboubakar'ı da Şenol Güneş dinlendirmeye hazırlanyor.

İşte Rizespor karşısında Beşiktaş'ın muhtemel 11'i
Fabricio Agosto Ramirez - Andreas Beck - Marcelo Guedes - Dusko Tosic - Caner Erkin - Atiba Hutchinson - Necip Uysal - Tolgay Arslan - Olcay Şahan - Ömer Şişmanoğlu - Cenk Tosun

Siyahlabeyaz

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder