"Gomez hata yaptı, cezasını çekecek!" - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş'ın en önde gelen isimlerinden biri olan Erdal Torunoğulları, sezon sonu takımdan ayrılan Gomez'in Wolfsburg takımına transferi ile ilgili çok önemli açıklamalarda bulundu.


Beşiktaşlı taraftarlarında çok sevdiği isimlerden biri olan Yönetim Kurulu Üyesi Erdal Torunoğulları, sezonun bitimi ile sözleşmesinin yenilenmesi için çok uğraşılmasına rağmen Bundesliga ekiplerinden Wolfsburg takımına transfer olan Mario Gomez hakkında sert bir dille açıklama yaptı.

Avcılar Beşiktaşlı Taraftarlar Derneği'nin düzenlediği panele katılan ve açıklamalarda bulunan Erdal Torunoğulları, "Mario, ahlaklı ve iyi bir profesyonel futbolcu. Ancak kendisi maalesef birileri tarafından hep yönlendirildi. Beşiktaş'ta kalması gerekiyordu ama gitmek istedi. Gomez gitmekle bir hata yaptı, ve o hatasının cezasını çekmeli" dedi.'

Kısa bir süre için istifa eden ancak Başkan Fikret Orman'ın da yapıcı açıklamaları ışığında çok sevdiği Beşiktaş'taki görevine yeniden dönen Torunooğulları daha önce transferden sorumlu yönetici olarak görev yapmakta idi. Panelde siyah beyazlı bir taraftarın, "Sizin için transfer sihirbazı diyorlar, gerçekten öyle misiniz?" sorusu üzerine şunları söyledi:

"Ben transfer sihirbazı falan değilim. Biz bir futbolcuyu transfer edeceksek önce araştırırız, kimdir diye. Bizim yaptığımız futbolcuyla ve menajeriyle direkt temasa geçmek olur. Aradan üçüncü ve dördüncü şahısları çıkarır, net oluruz. Örneğin Atiba Hurchinson, Hollanda'da yıllık 400 bin Euro alıyordu. Biz 1 milyon Euro verecebileceğimizi söyledik kendisine. Menajeri kalktı gitti, Atiba da arkasından gitti. Biz verebileceğimiz parayı söyledik, bir hafta sonra kendileri geldi ve şartlarımızı kabul ettiler."

Siyahlabeyaz

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder