Erdal Torunoğulları : "Niye buradayım" - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Erdal Torunoğulları : "Niye buradayım"

Share This

Beşiktaş'ta belkide son dönemde istifası en çok konuşulan isimlerden olan başarılı yönetici Erdal Torunoğulları Beşiktaş ve kendi geleceği ile değerlendirmelerde bulundu.

"Sevdamızda, davamızda Beşiktaş"
İstifası Başkan Fikret Orman tarafından kabul edilmeyerek Çarşamba günü yönetim kurulu toplantısına yeniden katılan Erdal Torunoğulları toplantı sonrasında yaptığı açıklamada "Bizim sevdamız da davamız da Beşiktaş" dedi.

"Niye buradayım"
Zaman zaman fikir ayrılıkları olabileceğini dile getiren Torunoğulları, "Niye buradayım? Beşiktaş'ın birlik ve beraberliğe ihtiyacı var. Daha güçlü olmaya ihtiyacı var. Bu minvalde Sayın Başkan ve iki yönetici arkadaşımızla birlikte yemek yedik. Çok şey konuştuk. Bunlar şahsi değil, Beşiktaş'a dair meseleler. Bizim tek düşüncemiz Beşiktaş'ın başarılı olması kulübümüzün daha iyi yerlere gelmesi" ifadelerini kullandı.

ŞENOL GÜNEŞ : "BENFICA'YI BIRAKIN, KARABÜK'E BAKIN"

Bilindiği gibi Erdal Torunoğulları geçtiğimiz sezon Beşiktaş'ın şampiyonlukta birinci derecede etki eden transferlerini yaparak taraftarın göz bebeği olmuştu.

Kaynak : Sabah

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder