Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş: "Benfica'yı bırakın!" - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş: "Benfica'yı bırakın!"

Share This

Hafta içinde basında sadece Şampiyonlar Ligin'de oynanacak olan Benfica maçının konuşulmasından rahatsızlığını dile getiren Şenol Güneş zorlu fikstüre dikkat çekerek oyuncularını, 9 günde çok zor 3 maç oynayacağız şuan sadece Karabük maçına odaklanın şeklinde uyardı.

Milli maçlar nedeniyle verilen ara sonrası zorlu bir periyoda girecek olan Beşiktaş'ta</strong> teknik direktör Şenol Güneş futbolcularını uyardı Oyuncularına 9 gün içinde 3 maça çıkacaklarını hatırlatan Beşiktaş'ın deneyimli çalıştırıcısı Şenol Güneş, "Kamuoyunda hafta içinde Benfica'yla oynayacağımız Şampiyonlar Ligi maçı daha çok konuşuluyor ancak biz ilk olarak Karabük karşısına çıkacağız. Aklınızın şimdiden Benfica'da olmasını istemiyorum. Karabük lige çok iyi bir başlangıç yaptı. Stadımızda yakaladığımız güzel bir seri var, onlar da bunu bozmak isteyecekler." dedi.

'DOĞRU YOLDA GİDİYORUZ'
Beşiktaş'ın tecrübeli hocası Şenol Güneş, "Tempolu oynayan, pozisyon üretebilen, gol yollarında etkili olan bir rakip var karşımızda. Dikkatli olmalı ve iyi konsantre olmalıyız. G.Antep ile oynadığımız hazırlık maçında iyi işler yaptık. Doğru yolda ilerliyoruz. Karabük maçını da kayıpsız atlatmalıyız. Eğer iyi yardımlaşır, birlikte hareket eder, oynadığımız oyundan keyif alırsak hem taraftarımıza keyif de verir hem de istediğimiz sonucu alırız. Adım adım gideceğiz. Şu an sadece Karabük maçına odaklanın ve kazanalım. Sonrasında da Benfica maçına en iyi şekilde hazırlanacağız" ifadelerini kullandı.

Kaynak : Sporx

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder